1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Gürsel Tekin Sıkıntılı
Gürsel Tekin Sıkıntılı

Gürsel Tekin Sıkıntılı

Gürsel Tekin neden Kılıçdaroğlu'yla gez(e)miyor...?

A+A-

Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olmasından sonra, genel başkanın yanından biran olsun ayrılmayacağına kesin gözüyle bakılan Gürsel Tekin sıkıntılı.

 

Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ; Bursa, Yalova, Eskişehir gezerken Tekin'in mahalli kutlamalara misafir olarak katılıp, Kars, Ardahan ve Göle'ye ziyarette bulunması ilginç olarak yorumlanıyor.

 

Gürsel Tekin’in Kars, Ardahan ve Göle gezisi tam bir fiyaskoyla sonuçlanırken, hemşerilerinden de beklenen ilgiyi göremeyen Tekin, bu durumdan oldukça rahatsız.

 

Tekin, partisinin zarar görmemesi için renk vermiyor. Gürsel Tekin'in beklentisi hep genel başkanının yanında olmaktı. Tıpkı İstanbul'da çalıştığı gibi çalışmak, proje üretmekti. Ancak Sav'la yaşanılan görüş ayrılıkları bunu imkânsız hale getirdi. Daha doğrusu Sav'ın gözüne girmeyi başaramayan Tekin bu şansını kaybetti. Hem genel merkezin hem de vatandaşın gözünden düştü.

 

Bundan sonra ne olur?

 

Gürsel Tekin'in bu konudaki rahatsızlıklarını açıklamalarından çözmek mümkün. Zira geçtiğimiz günlerde Milliyet'ten Murat Sabuncu ''Peki neden Kemal Bey ile gezmiyorsunuz? Genel başkan seçildikten sonra beraber birkaç yere gittiniz, niye bitti?'' diye soruyor. Tekin Sabuncu'ya verdiği cevapta, bu konuda konuşmak istemediğini bildiriyor.

 

''Kol kırılır yen içinde kalır'' diyen Tekin, büyük ihtimalle bir şey yapamamaktan, yaptırılmamasından şikâyetçi.

 

Tekin partide çalıştırılmıyor, kibarca 'sen işine bak' deniliyor. Bu nedenle kendi programı varsa uyguluyor, yoksa ''genel merkezde çay kahve iç'' bize yeter demeye getiriliyor.

 

Şimdi partide merak edilen, Tekin'in bu psikolojik savaşa daha ne kadar dayanabileceği ve tepkisinin bundan sonra ne olacağı!

 

Kaynak : Toplumsalhafıza

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.