1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. DSP Gençliği Çalışıyor
DSP Gençliği Çalışıyor

DSP Gençliği Çalışıyor

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimler için aday tanıtım standı açan Demokratik Sol Parti Kars İl Gençliği çalışmalarını gece geç saate kadar sürdürüyor.

A+A-

DSP Gençlik Kolları, Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu’nu tanıtan broşür ve Alibeyoğlu’nun 1999 ile 2009 yılları arasında Kars Belediye Başkanlığı yaptığı dönemlerde gerçekleştirdiği çalışmaları içeren ve 31 Mart yerel seçimlerinde Kars Belediye Başkanı olması durumunda yapacağı projelerini anlatan kitapçığı Kars sokaklarında vatandaşlara slayt eşliğinde anlatarak DSP Başkan Adayı Alibeyoğlu'na destek istediler.

Yaklaşık 300’e yakın genç, Faikbey Caddesi ve şehrin 23 mahallesinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden DSP Kars Gençlik Kolları'ndan sorumlu Gündüz Uzar, “Biz bu şehirde her caddede her sokakta her evde Belediye Başkan Adayımız ve Kars'ın sevilen başkanı Sayın Naif Alibeyoğlu için Kars gençliği olarak el ele verdik ve her vatandaşımızdan bir oy istiyoruz. Amacımız Kars'ın her sokağında her evinde huzur ve hizmet olsun diyoruz. Bu nedenle gençlik olarak Sayın Belediye Başkan Adayımız Naif Alibeyoğlu'nun yanındayız diyoruz ve halkımızdan destek ve oylarına talip olduğumuzu söylüyoruz.” dedi.

300-genc-alibeyoglu-icin-sokakta!-(1).jpg300-genc-alibeyoglu-icin-sokakta!-(2).jpg300-genc-alibeyoglu-icin-sokakta!-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.