1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Cumhur İttifakı Türkiye’nin Milli Takımıdır”
“Cumhur İttifakı Türkiye’nin Milli Takımıdır”

“Cumhur İttifakı Türkiye’nin Milli Takımıdır”

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik: “Cumhur İttifakı Türkiye’nin Milli Takımıdır”

A+A-

Cumhur İttifakı’nın dünya liderleri arasında saygın bir konuma sahip olan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye’nin milli lideri, sağduyusu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ortak aklıyla kurulduğunu söyleyen Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkanı Çetin Nazik, “Cumhur İttifakı, Orta Asya’dan Afrika’ya, Kafkaslar’dan Balkanlara kadar koskoca bir coğrafyanın ümididir. Dünyanın dört bir yanında yaşamını sürdüren Türk diasporasının gözdesidir.” dedi. Cumhurbaşkanımızın 2023 hedeflerinin, 2053 ve 2071 vizyonunun, bilge lider Devlet Bahçeli’nin destekleriyle gerçekleşeceğine olan inancının tam olduğunu anlatan Çetin Nazik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli’nin Türkiye için büyük bir şans ve umut olduğunu vurguladı.

 Cumhur İttifakı’nın büyük bir mücadelenin adı, Türkiye’nin teminatı ve sigortası olduğunu vurgulayan Çetin Nazik, “Cumhur İttifakı, Türkiye’nin milli takımdır. Cumhur İttifakı, halktır, millettir, Türkiye’dir. Cumhur İttifakı, emperyalizme karşı direnmektir. Cumhur İttifakı, terörle mücadelenin adıdır. Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir, istikrardır, istikbaldir. Cumhur İttifakı, karanlığı aydınlatmak, kuşatmayı yarmaktır.” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE VE KARS’IN BAŞARISI İÇİN GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ

Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin bekası için milli bir karar, cumhur için güçlü bir istikrar olduğunun altını çizen Çetin Nazik, “Cumhur İttifakı, Türkiye’nin geleceğidir, büyümesidir, kalkınmasıdır. Kars belediyesi olarak, üretken ve gönül belediyeciliği anlayışıyla Cumhur İttifakı’nın misyonu ve vizyonu eşliğinde büyük ve güçlü Türkiye davasına katkı yapacağız. Bu kutsal dava yolunda elimizi değil gövdemizi taşın altına koyacağız.” dedi.

Cumhur İttifakı’nın vizyonunun eser siyaseti olduğunu, milletin efendisi olmaya değil hizmetkarı olmaya geldiklerini anlatan Çetin Nazik, “Cumhur İttifakı olarak, hem Türkiye’yi hem Kars’ı kalkındırmak ve büyütmek için  tek yürek, tek ses, tek bilek olacağız. Cumhurbaşkanımız da serhat şehrimizin kalkınması için her türlü desteği vereceğini söyledi. Bu bizim şevkimizi daha da artırdı. Kars için 24 saat gece gündüz ter akıtacağız, eserler ortaya koyacağız. ” dedi.

 

SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

Cumhur İttifakı’nın sağduyunun birlikteliği, ülkemizin ve milletimizin bekasının teminatı, büyük ve güçlü Türkiye’nin sigortası olduğunu ifade eden Çetin Nazik şunları söyledi: “Cumhur İttifakı tüm milletin ittifakıdır. Şimdi birlik zamanı. Sandıkları 31 Mart’ta inşallah demokratik bir şekilde patlatma zamanıdır. Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi, bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız. Milleti bölmek, bayrağımızı indirmek, vatanımızı parçalamak, devletimizi yıkmak, ezanımızı susturmak, bizi terör örgütleriyle susturmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz, izin vermeyeceğiz. Bizi birbirimize düşürerek arada kendi hesaplarını görmeye çalışanlara geçit vermeyeceğiz. Bunun için 31 Mart’ta sandıkta irademize sahip çıkacağız. Cumhur İttifakı’nın Çanakkale Ruhu ile, 15 Temmuz kararlılığıyla yeni bir zafer yazmasını sağlayacağız.”

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.