1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti'ye Kağızman’da tam destek
AK Parti'ye Kağızman’da tam destek

AK Parti'ye Kağızman’da tam destek

AK Parti Kağızman’da Belediye Başkan adayı Nuri Turan’a destek mitingi yaptı.

A+A-

Mitinge 65. Hükümet AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın, AK Parti Kağızman Belediye Başkan adayı Nuri Turan, partili ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti Kağızman ilçe Başkanı Nesim Eyidoğan, mitingde yaptığı konuşmada, "Biz Kağızman ilçemizde gezmediğimiz, gitmediğimiz, elini sıkmadığımız, hayır duasını almadığımız halkımız kalmadı. Görüyorum ki bizleri yalnız bırakmadınız hepinize çok teşekkür ederim" dedi
Katılımın yoğun olduğu mitingde konuşan AK Parti Milletvekili Yunus Kılıç da, "Ben burayı yedi kapı mitingi sandım görüyorum ki Kağızman halkı kararını vermiş. Geleceğiniz için, huzurunuz için AK Parti'ye sahip çıkın" diye konuştu.
65. hükümet UDH Bakanı AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan da konuşmasında, Kars ve Kağızman için yaptıklarının ortada olduğunu belirterek, “Kağızman için hayal olan Kesik köprü yolu yapıldı. 100 milyona mal olacak sulama suyu barajı yapım aşamasında. 100 yataklı tam donanımlı hastane, Kağızman öğretmen evi, fen lisesi, gençlik merkezi, Kars Kağızman yolu yapılamaz dediler şimdi gidin bakın. Kırmızı köprüden sadece 500 metre köprü. Doğal gaz gelecek dedim. Kağızman ilçesine doğal gazı getireceğim. 400 kişilik öğrenci yurdu yapım aşamasında. Kars Kağızman karayolu yapımına başlandı" şeklinde konuştu.
AK Parti Kağızman Belediye Başkan adayı Nuri Turan da konuşmasında Kağızman'ı yeniden inşa edeceklerini 36 proje ile Kağızman'ı hak ettiği noktaya getireceklerini belirtti. 
Turan, şöyle konuştu: "Benim 5 yıllık belediyecilik tecrübem var. İlçe başkanlığı yaptım, esnaflık yaptım. Her kesim beni çok iyi tanıyor. Her mahalleye taziye evi ve park yapılacak, parke taşı üretim tesisi kurulacak, soğuk hava depoları yapılacak. Altı otopark üstü içerisinde birçok sosyal alanı bulunduran dev bir sosyal tesis yapacağız. İş imkanı sağlayacağız. Çünkü benim arkamda Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan var. Bizim arkamızda mimarımız sayın Bakanımız Ahmet Arslan var, bizim arkamızda Tarım komisyon başkanımız sayın Yunus Kılıç var. Biz yapamayacağımız bir şeye söz vermeyiz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.