1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Cumhur İttifakı Aday Tanıtım Toplantısı Yapıldı

Kars’ta, Cumhur İttifakı'nın Belediye Meclis Üyesi aday tanıtım toplantısı yapıldı.

A+A-

Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezindeki toplantıya, AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik, AK Parti ve MHP İl Teşkilatları, Belediye Melis Üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin AK Partinin kurulduğu günden bugüne her zaman yanında olduğunu söyledi.

Ülke ne zaman dara düşse en başta canını hiç düşünmeden ortaya koyan Devlet Bahçeli’ye ve MHP’ye teşekkür eden Çalkın, “Kars bizim vatanımız, yurdumuz. Burada yaşıyoruz. Kafkasların Anadolu’ya açılan kapısı. Burada bir çok etnik grup yaşamakta ve bir çok çekişmeler olmakta. Kars, bazıları için şer anlamında önem arz etmekte, bazıları içinde vatanperverlik için önem arz etmektedir. Biz hangi taraftayız ona bakacağız. Elhamdülillah AK partinin safı belli, Cumhurbaşkanımızın safı belli, bize emrettiği belli, sayın Devlet Bahçeli’nin bize emrettiği belli. Ne AK partinin teşkilatları, ne MHP’nin teşkilatları, ne MHP seçmenlerinin, ne AK parti seçmenlerinin kıvırma lüksü yok, bahane lüksü yok. Burada bize bir emir verilmiş biz bu emri yerine getireceğiz. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı adayını hep beraber belediye başkanı yapacağız” diye konuştu.

Bu ittifaka inandıklarını ve güvendiklerini belirten Çalkın, “Cumhur İttifakının adayı olan Çetin Nazik’in yanındayız. Göstermelik değil canı gönülden yanındayız. Biz hiçbir ırkın milliyetçisi değiliz, biz hiçbir tarikatın mensubu değiliz, hiçbir cemaatin mensubu değiliz. Bizim ölçütümüz al bayrağımız dalgalansın gökte, ezanımız dinmesin, Kur’an-ı Kerim rehberimiz olsun, Hz Muhammed önderimiz olsun. Hiç kimse kusura bakmasın bizim davamız ırkçılık davası değil. Bizim davamız bayrak davası, millet davası, vatan davası, devlet davası, ilahi kerimetullah davasıdır. Bu ittifakın Karsımıza çok hayırlara vesile olacağına inanıyorum” dedi.

Cumhur İttifakı adayının birden bire güçlendiğinde bazı hazımsızlıkların ortaya çıktığına dikkati çeken Çalkın, “AK Partinin bir tabanı vardır, MHP’nin bir tabanı vardır. Bunlar gerçek anlamda birleşince önünde duracak hiçbir güç yoktur. Bu güç yarın Kars’a yol olarak dönecektir, su olarak dönecektir, köprü olarak dönecektir, yatırım olarak dönecektir. Ben buradan kendi partimin tabanına ve tüm partilerin tabanlarına ve Karslı hemşehrilerime buradan bir mesaj vermek istiyorum. Çetin Nazik’in arkasında dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan vardır. Çetin nazik’in arkasında bilge lider Devlet Bahçeli vardır. AK partinin ve MHP’nin Kars teşkilatı, her etnik yapıya sahip, herkesi barındıran güçlü bir teşkilatlar vardır. 1 Nisandan itibaren hep birlikte Cumhur İttifakı adayımızı böyle kalabalık bir şekilde buradan yürüyerek, önce Harakani Hazretlerini ziyaret edeceğiz ondan sonrada inşallah sayın Başkanımızı götürüp makamına oturtacağız” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik de, konuşmasında Cumhur İttifakının her geçen gün güçlendiğini fark eden bazı şer cephelerinin araya nifak sokmaya çalıştıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu: “inanın ki beş yaşındaki çocuğun bile kanmayacağı, gülüp geçeceği algı yaratmaya çalışıyorlar. Sözüm ona afişlerinin üzerine bizleri temsil eden işaretler yazarak bizleri sizlerin gözünde küçük düşürmeye, gerçekten algı yaratmaya çalışıyorlar. Bizde şunu söylüyoruz; artık kimse bu oyunlara gelmeyecek, bizlerde gelmeyeceğiz Allah’ın izniyle. Böyle hareketlere Kars halkı, Kars sevdalıları prim vermeyecektir.”

Cumhur İttifakının Kars için çok önemli bir imkan olduğunu ifade eden Çetin Nazik, şöyle konuştu: “Yani tarihi bir fırsat. Kazanan Kars olacak, kazanan sizler olacaksınız. Bizde önce Allah’ın yardımıyla sonra sizlerin desteğiyle kazanacağız. Kazandığımızda hiçbir şekilde ayrımcılık yapmayacağız. Rehavete de kapılmayacağız. Bizi ankara’dan gözlemleyen, Kars’ı hassasiyetle inceleyen, mercek altına alınan iki tane devlet adamı var. Birisi sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, diğeri de bilge adam Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli. Aramızda nefis yapanlarda olacak durumu daha kabullenmeyenler de olacak. Kısa sürede bunlarda geçecek. Allah bizleri bütün teşkilatlarla birlikte, bütün Kars’taki çalışanlarla birlikte önce Allah’ın sonrada bu iki devlet adamının karşısında bizi mahcup etmesin, boynumuzu, başımızı eğdirmesin. Artık bu saatten sonra siz biz yok, o bu yok. Ayrımcılık hiç yok. Biz herkesin oyuna talibiz. Herkesin çalışmasına ihtiyacımız var. Allah’ın izniyle belediyeyi kazanacağız.” 

Konuşmaların ardından Cumhur İttifakının Belediye Meclis Üyesi adayları tanıtıldı.

Toplantıda, birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

nuqbcb.jpgx9nhuz.jpgc-020.jpgsc.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.