1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP’de Ali ihsan Alınak Heyecanı
CHP’de Ali ihsan Alınak Heyecanı

CHP’de Ali ihsan Alınak Heyecanı

​​​​​​​Mimar Ali ihsan Alınak, Kars Belediye Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

A+A-

Uzun yıllar Mimarlar Odası Kars Temsilciliği yapan ve Kars’ta yaşayan Mimar Ali ihsan Alınak’ın, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) belediye başkan adaylığını açıklaması siyasette heyecanı daha da arttırdı.

Kars’ta belediyecilik tarihine yeni bir ivme kazandırma, Kars Belediyesi’ni Kars halkı ile birlikte yönetmeye aday olduğunu söyleyen Mimar Ali ihsan Alınak : “Popülerlik ve ego tatmin etmek hırsıyla “belediye başkan adayı” olmak Kars'a yapılabilecek en büyük kötülük ve haksızlıktır” dedi.

Hesap Verebilirlik En Onurlu Görevimiz Olacak

Kars’ta birlik, beraberlik ve kardeşlikten yana kesin ve net bir tavır alarak, hiç kimsenin ötekileştirilmediği, her bir vatandaşa eşit hizmet götürüleceği, yoksul mahallelere ise pozitif ayrımcılık yapılacağı bir modelle Kars halkının karşısına çıkacaklarını belirten Alınak, Kars halkına hesap vermeyi onurlu ve en önemli görev olarak kabul edileceğini söyledi.

“Birlikte Yaşama Kültürü”nü Kurumsallaştıracağız

Mimar Alınak sözlerini şöyle sürdürdü : “Kars’ta ortak yaşamın gerekliliği üzerine bir belediyecilik anlayışı geliştireceğiz. Bu anlamda Kars Belediyesi ile ilgili tüm yönetsel kadrolarımızı seçim öncesi ilan edeceğiz. Belediye başkanı ve beş (5) başkan yardımcısı kadrosu ile Kars’ta yaşayan tüm yapıların kendilerini temsil edeceği çağdaş ve demokratik yönetim geliştireceğiz. Tüm kararların ortak alındığı bu model Türkiye yerel yönetimlerinde ortak yaşamın ve ortak aklın ürünü olacaktır. Kars’ta ‘birlikte yaşama kültür’ünü kurumsallaştırmak esas gayemiz olacaktır.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.