1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP Sancaktepe Adayı Özgen Nama’ya Karslılar'dan Büyük Destek
CHP Sancaktepe Adayı Özgen Nama’ya Karslılar'dan Büyük Destek

CHP Sancaktepe Adayı Özgen Nama’ya Karslılar'dan Büyük Destek

İstanbul Sancaktepe CHP Belediye Başkan Adayı Karslı hemşehrimiz Özgen Nama’ya Karslılar’dan büyük destek geldi. Sancaktepe’deki Karslılar tek yürek olarak, Özgen Nama’ya destek kararı aldı.

A+A-

İstanbul Sancaktepe CHP Belediye Başkan Adayı Özgen Nama’ya Kars’tan da büyük destek geldi. Nama’nın Kars’taki akraba ve sevenleri Nama için telefonlara sarılarak Sancaktepe’deki akrabalarını telefon yağmuruna tutu.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Sancaktepe Belediye Başkan Adayı Özgen Nama da çalışmalarını hızlandırdı.

İşte Özgen Nama'nın dikkat çeken projeleri....

'BELEDİYECİLİK PARA KAZANMAK DEĞİLDİR

Belediyecilik demek para kazanmak değildir, halka yardım etmektir,yoksullukta uğraşmak demektir.O yüzden ben halk adına yarar sağlamaya çalışıyorum. Ve sağlıklı kuşaklar için bizim mutlaka tıp merkezleri kurmamız lazım. Yenidoğan'da oturan vatandaşımız mutlaka belediyeye ait ücretsiz SGK'yla anlaşmalı tıp merkezleri kuracağız. Bununla beraber yeni doğan üniteleri kurmamız lazım. Ve mutlaka çocuklara yönelik özellikle çocuklara yönelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi kurmamız lazım. Bugün Sancaktepe'de bulunan hastanede bir tane çocuk doktoru var ve de o doktor izinli şu an.

ÇOCUK KÖYLERİ KURACAĞIZ

Yeni park alanları, futbol alanları yapacağız. Amatör sporları destekleyeceğiz. Çocuklarımızı sokaktan alıp, sporlara yönelteceğiz. Doğal gıda tarım üretimi, matematik köyü eski geleneksel köy projesini biz çok önemsiyoruz. Sosyal çocuk parkını özellikle. Sancaktepe çocuklarını toprakla buluşturucağız.Çocuk köyleri kuracağız.

SANKART

Her hemşerimizin cebinde SANKART bulunacak. Vatandaşlar daha ucuza Sankart kooperatif  merkezlerindeki ürünlerden  alışveriş yapabilecekler. Bu kart ile Sancaktepli vatandaşlar gıda indirimlerinden yararlanabilecek. Yoksul insanlara yardımı iki katına çıkaracağız. Burslar kezza öyle olacak. Eğitim desteklenecek. Tamamını SANKART aracılığı ile yapılacak. Belediye yardımları SANKART'a yüklenecek ödemeler bu karttan yapılacak. SANKART ile Sancaktepeli arkadaşlara hayatı kolaylaştırmak ve doğal gıdaya ulaştırmak için her şeyi yapacağız.

a-034.jpgb-024.jpgc-023.jpgd-017.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.