1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP İl Başkanının İlk Eleştirisi
CHP İl Başkanının İlk Eleştirisi

CHP İl Başkanının İlk Eleştirisi

Kars’ta Cumhuriyet Halk Partisi’ni temsil edememek ve muhalefet görevini yerine getirememekle suçlanan CHP Kars İl Başkanı Çetin Bilgir, ilk kez Karslının hakkını savunan bir açıklamada bulundu.

A+A-

Hakkındaki eleştirilere cevap vermeyen İl Başkanı Çetin Bilgir, ilk kez AKP’yi eleştirdi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP) Kars İl Başkanı Av. Çetin Bilgir, uzun yıllardır Kars’ta görev yapan bazı doktorların AK Partililerce sürgün edildiklerini iddia etti.

 

Bilgir, yaptığı açıklamada, “Kars’ta görev yapan doktorlardan, Dr. Çetin Şamiloğlu, Dr. Bahar Kulu, Dr. Tuncay Ok, Dr. Yalçın Yılmaz, Dr. Dursun Yeşilyurt, Dr. Metin Savsar gibi branşlarında deneyimli doktorlar, AKP’lilerce hiçbir gerekçe gösterilmeden sürgün edilmişlerdir. AKP zihniyetinin, Kars kültürüne yabancı olmasından kaynaklanan Karslı düşmanlığı, Karslıdan intikam alma amacı taşırcasına; hoyratça, devam etmektedir” dedi.

 

“AKP, işgal kuvvetleri hükümeti mantığı ile Karslının Kars’ta çalışmasına “yasak” getirmiştir” diyen Bilgir, “Sürgün, tehdit ve çıkar talepleriyle yakın çevrelerine ve tarikat polikliniklerine “Piyasa” açma yoluna gitmiştir. Tüm Kars halkı, bilsin ki: CHP iktidarında AKP’nin bu işgaline son verilecek ve sağlık sistemi içindeki yöneticilerin, devlet memurluğundan başka, giriştikleri her türlü yasa dışılıklarının hesabı sorulacak. Kars yine Karslıların özgürce yaşayacakları bir şehir olacaktır.” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.