1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. CHP heyetinden seçim bürolarına ziyaret
CHP heyetinden seçim bürolarına ziyaret

CHP heyetinden seçim bürolarına ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Kars İl Başkanlığı tarafından Kars’ta bulunan siyasi partilerin seçim bürolarına nezaket ziyareti düzenliyor.

A+A-

Volkan KARABAĞ

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman, CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras ve il yönetimi tarafından düzenlenen nezaket ziyaretleri kapsamında AK Parti, HDP, MHP ve İyi Parti’nin seçim büroları ziyaret edildi.

CHP Kars İl Başkanı Mustafa Aras, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimler için Kars’ta seçim çalışmalarını yürüten siyasi partilerin seçim bürolarına ziyaret düzenlediklerini söyledi.

Aras, seçim bürolarının HDP ile yakın olması nedeniyle ‘komşu parti’ diye tabir ettiği HDP Seçim Bürosunda başarılar dileyerek, “Taktir Kars halkınındır. Kars halkı en iyi seçimi yapacaktır.” dedi.

CHP Kars Belediye Başkan Adayı Taner Toraman da, “Alternatif siyasetin kötü yönetilenler tarafından ili nereye götürdüklerine bakarak seçim konseptinin değerlendirilmesi gerektiğine inanıyorum.” diye konuştu.

Toraman, amaçlarının sağlıksız kent olan Kars’ın yaşanabilir sağlıklı bir kent bilincine kavuşması ahlakı olduğunu söyledi.

HDP Kars Belediye Eş Başkanı Ayhan Bilgen de, CHP heyetine nazik davetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Meşhur bir sözdür; ‘Söz konusu olan memleketse gerisi teferruattır’ elbette ki amblemlerimiz, rozetlerimiz farklı olabilir ama eğer derdimiz halka hizmetse, derdimiz Kars’a hizmetse diğer bütün polemiklerin, diğer bütün tartışmaları bir tarafa bırakırız ve bir yarışa gireceğiz bu yarışta partiler tercihlerini nasıl yapmış olurlarsa olsun, kimi aday göstermiş olurlarsa olsun o adaylar kendi partileriyle birlikte mücadelelerini yürütürler, kendilerini halka anlatırlar ve halkımız tercih yapar. O tercihe hepimiz saygı duyarız. Bu demokrasinin asgari kuralıdır.” şeklinde konuştu.

Dün CHP Seçim Bürosunu ziyaret ettiniz, diğer partilerin de seçim bürolarını ziyaret edecek misiniz? sorusuna da Bilgen, “Dünkü komşu ziyaretiydi, bizim açımızdan o ayrı bir hukuk. Hiç şüphesiz biz ziyaretler yapacağız, görüşmeler yapacağız ama centilmence yarışmayı, nezaketle demokrasi ahlakına, kültürüne yakışan tavır içerisine girmeyi göze alanlarla elbette ki görüşeceğiz.” yanıtını verdi.

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Ensar Erdoğdu, MHP Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik ve İyi Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya da nazik davetlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür etti.

a-018.jpgb-012.jpgc-011.jpgd-009.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.