1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Belediyede Deprem
Belediyede Deprem

Belediyede Deprem

Yolsuzluk iddialarıyla çalkanan, encümen üyelerinin başkandan, başkanın kendi encümen üyelerinden şikayetçi olduğu Kars Belediyesi’nde deprem üzerine deprem yaşanıyor.

A+A-

Uzun yıllardan beri Kars Belediyesi İmar Müdürlüğü görevini yürüten Turan Atalay, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş tarafından görevden alınarak, İtfaiye Müdürlüğü emrine personel olarak verildi.

 

Kars’ın her bir köşesini karış karış bilen, Selahattin Filtekin döneminden beri İmar Müdürüğü görevini yürüten ve dört belediye başkanı ile çalışan Turan Atalay’ın  görevden alınması Kars halkı tarafından tepkiyle karşılandı.

 

Vatandaşlar ; “Kars Belediyesi tarihinde böyle spekülasyonlara maruz kalmamıştır. Başkan, çalışan ve iş bilen insanların yerlerini değiştirmek yerine, onlardan nasıl faydalanacağını düşünsün, Kars’ın ve Kars Belediyesi’nin hali ortadadır” dediler.

 

Belediyedeki deprem yalnızca Turan Atalay ile sınırlı kalmadı. Kars Belediyesi Muhasebe Şefi Mustafa Budak ve Emlak Şefi Ahmet Parlak da Zabıta Müdürlüğü emrine gönderildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.