1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bekleviç Yanacak...
Bekleviç Yanacak...

Bekleviç Yanacak...

Türkiye Ermenistan sınırlarının açılması için Kars’a gelerek suni gündem yaratmaya çalışan Güçlü Türkiye Partisi Genel Başkanı Tuna Bekleviç’e Karslılar tepki gösterdi.

A+A-

Tuna Bekleviç’in fotoğrafları ve parti bayrakları yakılacak….

 

Türkiye Ermenistan sınırlarının koşulsuz açılması için yoğun bir girişimde bulunan ve Anı Harabeleri’ndeki Türkiye Ermenistan Sınırına gelerek, ayaklarını çıkarıp, Türk Kara Sınırını ihlal eden, bunu da büyük bir cesaretle basına ve kamuoyuna “ Ben Ermenistan’a Geçtim” sözleriyle duyuran, Güçlü Türkiye Partisi Genel Başkanı Tuna Bekleviç’e tepkiler büyüdü.

 

Yetkilileri göreve davet eden Karslılar, eğer sınır ihlali varsa gereği yapılsın, derken, sınırların açılmasına da karşı olduklarını belirttiler.

 

Kim olduğunu bilmediğimiz, Türkiye’de adı sanı duyulmayan bir parti başkanının Karslılar ve Türk Gençliği adına açıklama yapmasını son derece üzücü ve anlamsız bulduklarını ifade eden Karslılar ; “ ne yazık ki Kars’ta Ermeni’ye kucak açan bir grup var. Ermeniler Türkiye’den toprak talep ediyor, tazminat istiyor, Türkler soykırım yaptı diyor, Azerbaycan’ın topraklarını işgal ediyor, ulusal ve uluslar arası platformlarda Türkiye’yi rezil etmek için elinden geleni eksik etmiyor. Bu şartlar altında sınırların açılmasını istemek açıkça alçaklıktır. Toprağımızda gözü olanların gözünü çıkarırız, bunu herkes böyle bilsin” dediler.

 

Ermeni dostu ve Ermeni hayranlarının Kars’ta emellerini gerçekleştiremeyeceklerini, oluşan bu gruba karşılık, Kars’ta yüksek şuurlu bir Türk hareketinin ve Türk milletinin olduğunu ifade eden Karslılar, bu ülkede yaşayıp, ülkeye ihanet eden haindir. Hainlerin sonu da hep hüsrandır, diye konuştular.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.