1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bekleviç Beklemeye Alındı
Bekleviç Beklemeye Alındı

Bekleviç Beklemeye Alındı

Güçlü Türkiye Partisi Genel Başkanı Tuna Bekleviç'in, Erivan'da 'Ermenistan Gizli Servisi' tarafından göz altına alındığı bildirildi.

A+A-
GTP Kars İl Başkanı Dündar Gültekin, Bekleviç’in durumuyla ilgili net bir haber alamadıklarını söyledi.
 

Bekleviç'in danışmanı Murat Aksu'nun yaptığı açıklamaya göre, Güçlü Türkiye Partisi Genel Başkanı Tuna Bekleviç ve beraberinde heyet Ermanistan’da düzenledikleri basın toplantısına müteakip 'Ermenistan Gizli Servisi' tarafından göz altına alındı.

 

Türkiye ile Ermenistan arasında Zürih'te imzalanan protokollerin yıl dönümü olan 10 Ekim'de, sınırın kapalı olmasını protesto ederek Ermenistan-Türkiye sınırını, Arpaçay(Ahirhan) Nehri'nden geçen Bekleviç, basın toplantısı için dün Ermenistan'a tekrar gitmişti. Bekleviç'in kapalı olan sınırdan geçişi Ermenistan ve Rusya basınında geniş yer almış ve Rus gizli servisi ile Bekleviç arasında karşılıklı polemiğe neden olmuştu.

 

Bekleviç'in bu sabah basın toplantısını yapacağı Erivan'daki otelde 'Ermenistan Gizli Servisi' tarafından göz altına alındığı kaydedildi. Bekleviç'in danışmanı Aksu, Bekleviç'ten son bir kaç saattir haber alamadıklarını da kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum