1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. LCW’den Dağpınar’a Yardım
LCW’den Dağpınar’a Yardım

LCW’den Dağpınar’a Yardım

Digor Kaymakamı Fatih Özdemir’in girişimleri ile LCW firmasının sosyal sorumluluk projesi kapsamında ilçede 400 öğrenciye yaklaşık 20 bin TL. Değerinde kıyafet yardımı yapıldı.

A+A-

Digor Kaymakamı Fatih Özdemir, kıyafet yardımına ilk olarak Dağpınar Beldesi’nde başladı. Dağpınar Beldesi’nda yapılan kıyafet yardımına İlçe Emniyet Amiri Mehmet Akal, Jandarma Bölük Komutanı Sedat Maden, Belediye Başkan Yardımcısı Reis Baykız ile kurum amirleri katıldı.

 

Dağpınar’nda maddi durumu iyi olmayan öğrencilere giyim eşyalarını veren Kaymakam Fatih Özdemir, öğrencilerin giyinmelerine de yardımcı oldu. Öğrencileri giydiren kaymakam zaman zaman da öğrencilerle şaka yaptı. Giyecek yardımını alan öğrencilerin ise mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

 

Digor Kaymakamı Fatih Özdemir daha sonra beraberindekilerle birlikte Dağpınar İlköğretim Okulu Ek Binası’nda incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında bilgiler alan Özdemir, çalışmaların biran evvel bitirilmesini istedi.

 

Okul öğretmenleri ile öğrencilerle de sohbet eden Özdemir, okuldaki eksiklikleri tespit ederek en kısa sürede giderileceği sözünü verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.