1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk Kars’ta
Bakan Zehra Zümrüt Selçuk Kars’ta

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk Kars’ta

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Biz AK Parti olarak hiçbir zaman Kars’ı, Aydın’dan, Diyarbakır’dan, İstanbul’dan ayırmadık." dedi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kars’a geldi.

Havayoluyla Kars’a gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan ve AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay’ı Harakani Havalimanında Kars Valisi Türker Öksüz, AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Kapu, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve ilgili birim müdürleri karşıladı.

Bakan Selçuk, Kazımpaşa Caddesi üzerinde bulunan AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti.

AK Parti Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Kars’a yapılan çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Belediyecilik anlamında son dönem kesintilere uğradı. Cumhur İttifakı ile bu durum değişecek.” dedi.

AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, “31 Mart seçimleri her yerde olduğu gibi Kars’ta çok sıcak bir şekilde devam ediyor. Biz Cumhur İttifakı için adayımızı çektik, İl Genel Meclis Üye Adaylarımız farklı, İlçe Belediye Başkan Adaylarımız ayrı. 5 ilçe ve 1 beldemizde son 5 yılda yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olarak inşallah diğer ilçeleri de almamıza vesile olacak ve 31 Mart gecesi inşallah buradan Türkiye’nin tamamına 2 müjde vereceğiz. Bir Cumhur İttifakı Karslıların hizmetinde olmak üzere kazandı diye, iki 7 ilçe, 1 beldenin tamamını 8-0 yaparak inşallah AK Parti olarak hizmete devam diyeceğiz müjdesini buradan vereceğiz. Ben sayın Bakanımıza Kars’a yaptığı tüm hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Karslı kardeşleriyle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Bakan Selçuk, “Biz 31 Mart akşamı inşallah büyük bir zaferle Kars’ı da taçlandıracağız. Biz AK Parti olarak hiçbir zaman Kars’ı Aydın’dan, Diyarbakır’dan, İstanbul’dan ayırmadık. Türkiye’nin bütün illerine, ilçelerine aynı hizmeti götürmeye çalıştık, öyle de yapmaya devam edeceğiz. Biz Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olarak hem sosyal hizmetlerde, sosyal hizmetler olsun, sosyal güvenlik olsun, yardımlar olsun bütün illerimize aynı mesafede olup hizmetleri götürmeye devam ediyoruz.” dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi’ne de değinen Bakan Selçuk, “Yarın biliyorsunuz 18 Mart Çanakkale Zaferi, bizim tarihimiz Çanakkale, Sarıkamış birçok destanla övünür. İnşallah sizlerle beraber bugün şehit yakınlarımız ve gazilerimizle beraber bir program yapacağız. AK Parti bizim için gönüllerimizin partisi, Kars’ı tekrar gönül belediyeciliği ile buluşturmamız gerekiyor. İnşallah sizlerle beraber bu işi de başaracağımıza inanıyorum.” ifadesini kullandı.

Bakan Selçuk ve beraberindekiler daha sonra Kazımpaşa esnafını ziyaret ederek, esnafın taleplerini dinledi. Bakan Selçuk esnaf ziyaretinde alışverişte yaptı.

bakan-selcuk-kars’i,-aydin’dan,-diyarbakir’dan,-istanbul’dan-ayirmadik-(2).jpgbakan-selcuk-kars’i,-aydin’dan,-diyarbakir’dan,-istanbul’dan-ayirmadik-(3).jpgbakan-selcuk-kars’i,-aydin’dan,-diyarbakir’dan,-istanbul’dan-ayirmadik-(4).jpgbakan-selcuk-kars’i,-aydin’dan,-diyarbakir’dan,-istanbul’dan-ayirmadik-(1).jpgbakan-selcuk-kars’i,-aydin’dan,-diyarbakir’dan,-istanbul’dan-ayirmadik-(5).jpgbakan-selcuk-kars’i,-aydin’dan,-diyarbakir’dan,-istanbul’dan-ayirmadik-(6).jpgbakan-selcuk-kars’i,-aydin’dan,-diyarbakir’dan,-istanbul’dan-ayirmadik-(7).jpgbakan-secluk-ak-parti-skm.jpgbakan-selcuk-kars’i,-aydin’dan,-diyarbakir’dan,-istanbul’dan-ayirmadik-(8).jpgbakan-selcuk-kars’i,-aydin’dan,-diyarbakir’dan,-istanbul’dan-ayirmadik-(9).jpgbakan-selcuk-kars’i,-aydin’dan,-diyarbakir’dan,-istanbul’dan-ayirmadik-(10).jpgbakan-selcuk-kars’i,-aydin’dan,-diyarbakir’dan,-istanbul’dan-ayirmadik-(11).jpgbakan-selcuk-kars’i,-aydin’dan,-diyarbakir’dan,-istanbul’dan-ayirmadik-(12).jpgbakan-selcuk-kars’i,-aydin’dan,-diyarbakir’dan,-istanbul’dan-ayirmadik-(13).jpgbakan-selcuk-kars’i,-aydin’dan,-diyarbakir’dan,-istanbul’dan-ayirmadik-(14).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.