1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ani’ye duble yolu biz yaptık
Ani’ye duble yolu biz yaptık

Ani’ye duble yolu biz yaptık

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile beraberindeki bazı partililerin Kars'ta bulunan Ani Harabeleri'nde Cuma namazı kılmasını değerlendirdi.

A+A-

"Cuma namazlarını Allah kabul etsin" diyen Erdoğan, "Ani Harabeleri'nin, onların aklına gelmediği dönemde biz oraya 42 kilometre duble yol yaptık. ifadesini kullandı.

 

Başbakan Erdoğan, konuşmasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Kars'ta Ani Harabeleri'nde namaz kılması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

Erdoğan, "Şu anda birileri, bölünme ve parçalanma gibi kavramları ulu orta kullanarak semboller üzerinden istismara yönelerek kutuplaştırma üretmeye çalışıyor. Ayakta kalabilmek için milletin duygularını istismar etmekten çekinmeyenler her zaman kaybederler. Liderlerden bir tanesi ve beraberindekiler Kars Ani Harabeleri'nde Cuma namazı kıldılar. Allah kabul etsin. Ani Harabeleri'nin onların aklına gelmediği bir dönemde biz oraya 42 kilometrelik duble yol yaptık." dedi.

 

Bölgeye gittiklerinde bir de köy evini ziyaret ettiklerini belirten Başbakan Erdoğan, "Köy evinde bir teyze ile muhabbet ettik. Şimdi orada duble yol var. Turizmde çok farklı bir konuma gelecek. Kars'ın kışı çok güzeldir. Oraya yönelik olarak da yaptığımız ciddi yatırımlar var. Buradan Uludağ'a o kadar kısa zamanda gidemezsiniz. Bütün bunların hepsi çalışmalarımız içinde yer alıyor. Bizim her zamankinden çok daha fazla huzura ihtiyacımız var. Tahrik, kışkırtma, öfkeli açıklamalar ve ihanet gibi kavramlarla süreci baltalama gayreti gösterenler milletin de tarihin de önünde hesap veremezler." şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.