1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. "Geç kalınmış paye"
Geç kalınmış paye

"Geç kalınmış paye"

Kars’tan hiçbir beklentisi olmadan Kars’a sayısız eser kazandıran, her platformda Kars’ın ve Karslının kalkınması için elinden geleni eksik etmeyen, Karslılar tarafından da büyük bir takdir ve şükranla anılan

A+A-

hayırsever işadamı İsmail Aytemiz’e “Fahri Doktorluk Payesi” veriliyor.

 

Kafkas Üniversitesi Rektörlük Seçimlerine 15 gün kala  hayırsever İsmail Aytemiz'e “Fahri Doktorluk Payesi” nin verilecek olmasını  Kars halkı ve akademik otoriteler “geç kalınmış paye” olarak değerlendirirken, bu karar, her ne kadar geç olsa da bütün kesimleri mutlu etti.

 

Yüreği Kars için çarpan, dürüstlüğü ile her Karslıya örnek olan, Kars’a ve Karslıya yapmış olduğu büyük ve eşsiz hizmetleriyle gönülleri fetheden İsmail Aytemiz’e “Fahri Doktorluk Payesi” 6 Ekim 2010 Çarşamba günü Kafkas Üniversitesi Prof. Dr. Necdet Leloğlu Salonu’nda saat 15.00’te verilecek.

 

Bütün Kars halkının davetli olduğu tören ; saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayacak, İsmail Aytemiz’in hayatıyla ilgili sinevizyon gösterimi ile devam edecek. İsmail Aytemiz ve KAÜ Rektörü Prof. Dr. Abamüslüm Güven birer konuşma yapacaklar. Program, diploma töreni ve müzik dinletisi ile son bulacak.

 

Yasal Uyarı (Emeğe Saygı) : Yayımlanan haberin tüm hakları gazetekars.com, HÜRYURT Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum