1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Alibeyoğlu'ndan, Ayhan Bilgen'e açık mektup..
Alibeyoğlu'ndan, Ayhan Bilgen'e açık mektup..

Alibeyoğlu'ndan, Ayhan Bilgen'e açık mektup..

Serhat TV Yönetim Kurulu Başkanı Alican Alibeyoğlu, 31 Mart mahalli idareler seçimi sonrası Kars Belediye Başkanı seçilen Ayhan Bilgen'e açık mektup yazdı.. Alibeyoğlu'nun mektubu şöyle:

A+A-

Naif Alibeyoğlu'nu Kars kamuoyu önünde fütursuzca suçladığınız için ben de kamuoyunu aydınlatabilmek amacıyla size açık mektup yazıyorum.

Kars'ın her karışında Naif Alibeyoğlu'nun emeği, alın teri olmasına rağmen seçmen teveccühünü sizden yana kullandı. Sizi Belediye Başkanı olarak seçti. Seçim kampanyası süresince, adayların propaganda amaçlı olarak birbirlerini eleştirmeleri gayet normaldir. Ancak sizin yaptığınız eleştirmeden öte, hakaret ve hırsızlık suçlamalarına kadar vardı.

Oysa ki Naif Alibeyoğlu; bütün bu karalamalara rağmen susma erdemliliğini göstererek cevap bile vermedi.

Hatta daha ileri giderek kampanyada harcanan paranın nereden geldiğini bile sorguladınız. Sizin harcadığınız milyonların kaynağını bilmiyoruz ama yüz yıldır Kars'ta yaşayan, ticaretle uğraşan bir aile olduğumuz herkes tarafından bilinmektedir. Kendi imkanlarımız ve dostların katkısıyla kampanyayı yürüttüğümüz de ortadadır.

İçimizdeki hainlerin gazıyla çok ucuz karalamalara başladınız. Birincisi size yakışmadı ! Suçlamalarınızın arkasında durmanızı, yetkinizi kullanarak Naif Alibeyoğlu'nun yolsuzluk yapıp yapmadığını, belediyeye ait yerleri kardeşlerine peşkeş çekip çekmediğini ispat etmek zorundasınız.

Bir insanı ve bir aileyi oy uğruna karalayamazsınız..! Suçlamalarınızı belgelerle ispat etmeli, aksi halde kamuoyu önünde erdemli davranarak özür dilemelisiniz...

Açıktan özür dilemek zorunuza gidecekse bunu özelden de yapabilirsiniz. Aksi taktirde hukuk yoluna giderek sizi dava edeceğiz.

Her şeye rağmen yeni görevinizde başarılar diliyoruz.. Beş yıllık süre zarfında Kars Belediyesi'nde yapılacak her işin, her ihalenin daha doğrusu iyi ya da kötü her işin diğer basın kuruluşları gibi biz de takipçisi olacağız...    

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.