1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Alibeyoğlu konuştu Kadıoğlu kaçtı
Alibeyoğlu konuştu Kadıoğlu kaçtı

Alibeyoğlu konuştu Kadıoğlu kaçtı

Naif Alibeyoğlu konuşurken Kadıoğlu uzaklaştı...

A+A-

Sanatçı Hakan Kılıç'ın düzenlediği galada konuşan eski Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, "Gürbüz Çapan bizim aklımızdır, yüreğimizdir, ruhumuzdur. Bu arkadaşlar da bir şeyler yapıyorlar ama Çapan'ın yaptıklarını unutmayız, unutturamazlar" dedi. Salonda bulunan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bu sözlere tahammül edemedi, Alibeyoğlu'nun bu sözlerinin hemen ardından salondan adeta kaçarak uzaklaştı.

 

Karslı Anadolu Rock sanatçısı Hakan Kılıç'ın Güz ve Hüzün isimli albümünün tanıtım gecesine katılan Kars'ın eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, yaptığı konuşmayla geceye damgasını vurdu. Sahneye her çıkanın Dr. Gürbüz Çapan'dan bahsetmesi karşısında tahammül sınırını aşan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Başkan Alibeyoğlu'nun sözleri karşısında salonu terk etmek durumunda kaldı. Çapan'ın çiçeğine bile tahammül edemediğini öğrendiğimiz Kadıoğlu'nun salondan ayrılması "kaçmak" olarak nitelendirildi.

 

ALİBEYOĞLU NELER DEDİ?

 

Kadıoğlu'nu salondan kaçıran sözlerin sahibi eski Kars Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, konuşmasına Kars'ı anlatarak başladı. Kars'ın yiğitlik ve gururuyla ün yaptığını belirten Alibeyoğlu, geceye katılan AKP’li Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve ekibinin gözlerine bakarak “Esenyurt deyince bizim aklımıza Dr. Gürbüz Çapan geliyor. Çapan bizim sadece İstanbul’daki değil, Türkiye’deki aklımız, vicdanımız, yüreğimiz, ruhumuzdur. AKP’li arkadaşlar da kendilerince bir şeyler yapıyorlar, duyuyorum. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, Dr. Çapan’ın Esenyurt’a yaptıklarını unutmayız, unutturamazlar” dedi.

 

Esenkent Aqua Dolphin eğlence merkezinde düzenlenen geceye sanatçı Kılıç’ı desteklemek için ünlü yönetmen Reis Çelik, Olacak O Kadar oyuncuları, sinema sanatçıları, bürokratlar, Dernek Başkanları, Vakıf yöneticileri ve siyasetçiler yoğun ilgi gösterdiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum