1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Aktaş’ı kızdıracak 'evet'
Aktaş’ı kızdıracak evet

Aktaş’ı kızdıracak 'evet'

Muhalefet olarak MHP Kars İl Başkanı Oktay Aktaş, Kars’ta “hayır” çalışmasını güçlü bir şekilde yürüten tek il başkanı. Bu inkar edilemez bir gerçek ; ama öyle bir şey oldu ki ; Aktaş en çok bu gerekçeli “evet”e kızacak.

A+A-

Sarıkamış'ın MHP'li Belediye Meclis Üyesi İsmail Polat, partisinden istifa etti.

 

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Meclis Üyesi olan İsmail Polat, partisinin referandum sürecinde CHP, BDP,Ergenekon ve İmralı ile aynı doğrultuda politikalarından dolayı partisinden istifa ettiğini açıkladı.

 

12 Eylül'de yapılacak olan referandumda oyunun renginin "evet" olacağını söyleyen İsmail Polat, "MHP gibi bedel ödeyen bir partinin "hayır" oyu kullanmasının ve statükodan yana olmasını bir türlü hazmedemediğini", vicdanen büyük rahatsızlık duyduğunu belirtti. Polat halklarının geleceği için "evet" diyeceğini söyledi. Polat, "Artık MHP'deki misyonunun bittiğini ve MHP'nin milletimizin değerlerine zıt politikalarından dolayı siyasetine milletin gerçek temsilcisi olarak gördüğüm AK Parti'de devam edeceğim ve bu münasebetle artık bugünden itibaren AK Partiliyim ve "pazara kadar değil mezara kadar" Recep Tayyip Erdoğan ve onun Sarıkamış'taki temsilcisi kardeşlerimle siyaset yapacağım. Bu münasebetle ülkücü camiadaki kardeşlerime sesleniyorum; artık milletimizin değerleriyle zıt, MHP'yi bırakıp, ceddimizin bıraktığı emanetin şuuruyla hareket eden kardeşlerimiz ile yola devam etmeleri gerek." dedi.

 

Polat, 12 Eylül'de milletimizin tekrar şahlanışına vesile olacak referandumun "evet" ile sonuçlanmasını temenni ediyorum." diye konuştu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.