1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları seçim çalışmalarına devam ediyor
AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları seçim çalışmalarına devam ediyor

AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayları seçim çalışmalarına devam ediyor

​​​​​​​AK Parti Kars İl Genel Meclis Üyesi adayları Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Çiftçi Başkanlığında seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

Merkez köyleri ziyaret eden AK Parti Kars İl Genel Meclis Üyesi adayları Necati Dallı, Nizamettin Karabulutlu, Ünsal Karabulak, Nuri Ertaş ve Yusuf Tipioğlu, yoğun bir tempoda sürdürdükleri seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek çalmadık kapı, girmedik ev bırakmamak adına yoğun şekilde ev ve köy ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti’nin yaptıklarını ve yapacaklarını anlatan İl Genel Meclis Üyesi adayları sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti her yere bir yatırım yapmış, hizmet için bir eser kazandırmışız. Gittiğimiz her yerde vatandaş bize teşekkür edip, yeni yatırımlar istiyor. Yaptıklarımız ortada olduğu için yapacağımız yeni yatırımları, projeleri anlatıyoruz. Kars’a bu dönemde daha çok hizmet, daha büyük yatırımlar gelecek.”

İl Genel Meclis Üyesi Adayları, Kars’ın artık kabuğunu kırdığını, Milletvekillerinin, İl Başkanının ve teşkilatların büyük katkılarıyla şehrin çehresinin değişmeye başladığını, eğitimde, sağlıkta, ulaşımda ve tarım alanında Kars’ın geldiği noktayı vatandaşlara anlattılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.