1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. AK Parti Adayları İlçelerde
AK Parti Adayları İlçelerde

AK Parti Adayları İlçelerde

Devlet Hava Limanları Eski Genel Müdürü ve AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Arslan, Kağızman ilçesinde gövde gösterisi yaptı.

A+A-

Aslen Kağızmanlı olan Arslan, seçim çalışmaları için geldiği baba ocağında yoğun ilgi gördü. Çok sayıda vatandaşın karşıladığı Arslan, projeleri hakkında bilgiler verdi.

AK Parti’nin Türkiye’ye 8,5 yılda yaptığı icraatları anlatan Arslan, AK Parti iktidarı döneminde Kars’a birçok yatırım yapıldığını yatırımların devam edeceğini söyledi.

AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Arslan; “Kars yıllardan beri ihmal edildi. Kars tarihinde yapılmamış yatırımları AK Parti iktidarı döneminde yapıldı. Sağlık, eğitim, en önemlisi duble yol Kars Duble yol ile bu iktidar döneminde tanıştı. Tarım, hayvancılık, havalimanı gibi yatırımlar Kars’a AK Parti iktidarı döneminde geldi” dedi.

LOJİSTİK MERKEZ KARS’I CAZİBE MERKEZİ HALİNE GETİRECEK

AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Arslan Bakü-Tiflis-Kars demiryolu’na paralel olarak yapılacak lojistik merkezinin Kars’ı cazibe merkezi haline getireceğini vurguladı.

Arslan; “Bakü-Tiflis-Kars demiryolu çalışmaları aralıksız devam ediyor. 2012 yılında tamamlanması hedeflenen demiryolu Kars’ı dünyanın ticaret merkezi haline getirecek. Buna paralel olarak yapılacak olan Lojistik merkez, iş istihdamı sağlayacak. Burada banka şubeleri, ambarlar, lokantalar, indir boşalt yerleri, oteller ve buna benzer bir çok şey yapılacak. Bu da Kars’ı doğunun ticaret merkezi haline getirecek. Bu hizmetlerin tamamlanması için Kars’tan güçlü çıkmamız gerekiyor. Ne kadar güçlü gidersek Ankara’ya Kars’a geri dönüşte o kadar güçlü olacak” diye konuştu.

Vatandaşlar ile bire bir konuşan AK Parti Kars Milletvekili adayı Ahmet Arslan, insanların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Yapılması gerekenleri not aldı. Karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Baba ocağında Arslan yoğun ilgi gördü. Ahmet Arslan ve beraberindekiler daha sonra ilçe merkezinden ayrılarak köylere gittiler.

AKYAKA'DA AK PARTİ'YE YOĞUN İLGİ

AK Parti Kars Milletvekili adayları, eski Devlet Hava Limanları (DHL) Genel Müdürü Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Av. Suat Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Akyakalı seçmenlerle buluştular.

AK Parti Kars Milletvekili adayları, eski Devlet Hava Limanları (DHL) Genel Müdürü Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Av. Suat Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Akyakalı seçmenlerle buluştular.

Akyaka İlçesi girişinde karşılanan AK Parti milletvekili adayları uzun konvoy eşliğinde ilçe merkezine girdi. Akyaka'da adeta gövde gösterisi yapan milletvekili adayları Ahmet Arslan, Yunus Kılı. Ve Suat Doğan, Akyaka tren seferlerinin yeniden başlayacağının müjdesini verdi.

Akyakalılara seslenen Ahmet Arslan, tren seferlerinin yeniden başlaması için çalışmaların tamamlanmasını beklediklerini söyledi.

AK Parti Milletvekili adayı Ahmet Arslan; "Yapılan yoğun çalışmalar sonucu Akyaka'da yeniden tren seferleri başlayacak. Ama bu eskisi gibi değil. Artık Akyakalılar çağın gerektirdiği gibi yeni ve konforlu trenlerle ulaşımlarını sağlayacak. Akyaka'da hizmete girecek olan raybüs, klimalı, hızlı ve konforlu tren, Akyaka seferlerine kısmet olursa 15 gün içerisinde başlayacak" dedi.

AK Parti 2'nci sıra milletvekili adayı Prof Dr. Yunus Kılıç, Akyaka'da tarım ve hayvancılığın yeniden canlanacağına dikkat çekti. Prof. Dr. Kılıç; "tarım ve hayvancılığın yoğun olarak yapıldığı Akyaka'da özellikle hayvancılığın gelişmesi için projeler hazırladık. Bu projelerin hayata geçirilmesi ile birlikte ilçenin çehresi değişecek" diye konuştu.

AK Parti milletvekili 3'ncü sıra adayı A. Suat Doğan ise Akyaka'ya yatırımların AK Parti ile geleceğine dikkat çekti. Daha sonra halkın arasına giren, AK Parti Milletvekilleri, Ahmet Arslan, Yunus Kılıç, Suat Doğan ve İl Başkanı Ensar Erdoğdu'ya vatandaşlar sevgi gösterisinde bulundular. Milletvekili adaylarının Kars'a ve Kars halkına yönelik projeleri ve samimiyetleri ise memnuniyet yarattı.

Akyaka'da Ak Parti'ye Yoğun İlgi başlıklı ve AK Parti Kars Milletvekili adayları, eski Devlet Hava Limanları (DHL) Genel Müdürü Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç ve Av. Suat Doğan, seçim çalışmaları kapsamında Akyakalı seçmenlerle buluştular. özetli haberi okudunuz.

AK PARTİ KARS MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SELİM’DE ESNAFI ZİYARET ETTİ

AK Parti Kars Milletvekili adayları Selim İlçesi’nde esnafları ziyaret etti. AK Parti Milletvekili adayları Prof. Dr. Yunus Kılıç, beraberindeki partililer ile birlikte esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

AK Parti milletvekili adayları Prof. Dr. Kılıç ile Doğan’a ilçe merkezinde vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gözlenirken, milletvekili adayları AK Parti’nin ülke genelinde yaptıkları yatırımlar hakkında esnaf ve vatandaşları bilgilendirdi.

Esnafları tek tek ziyaret eden milletvekili adayları yarın kutlanacak olan anneler günü dolayısıyla ziyaret ettikleri bayan esnaflara gül vererek anneler gününü kutladılar.

AK Parti Milletvekili adayları Yunus Kılıç ile Suat Doğan, ilçe merkezindeki ziyaretlerini tamamlayarak ilçeye bağlı köylere gittiler. AK Parti Milletvekili adaylarına gerek Selim ilçe merkezinde, gerekse köy gezilerinde çok sayıda vatandaşın da arabalarıyla eşlik etmesi dikkat çekti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.