1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yusuf Yıldırım: “Her hangi bir partiden aday adaylığı girişimim olmadı”
Yusuf Yıldırım: “Her hangi bir partiden aday adaylığı girişimim olmadı”

Yusuf Yıldırım: “Her hangi bir partiden aday adaylığı girişimim olmadı”

​​​​​​​Yusuf Yıldırım: “Yerel seçimler için her hangi bir aday adaylığı girişimi veya müracaatının olmadığını açıkladı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

HDP eski Kars Belediye Başkan Adayı Yusuf Yıldırım, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler öncesi her hangi bir partiden aday adaylığı girişiminin veya müracaatının olmadığını açıkladı.

Gazetemize açıklamada bulunan Yusuf Yıldırım, belediyelerin rant yeri değil, hizmet kapısı olması gerektiğine dikkat çekti.

Kars halkının Kars Belediye Başkan adaylığı için kendisinden bir beklentisi olduğunu açıklayan Yusuf Yıldırım: “Halkımız Kars Belediye Başkan adaylığı hususunda benden yana da bir beklentisi olduğunun farkındayım. Ancak benim ne bir girişimim ne de her hangi partiye müracaatım olmamıştır. Tüm hemşehrilerim gibi benim de temennim seçilecek başkan ve kadrosunun hak, hukuk, adalet ve eşitlik ekseninde güzel şehrimizin güzel insanlarına barış, kardeşlik, huzur ve de güven veren kişilerden oluşmasıdır. Belediye rant yeri değil, hizmet kapısı olmalıdır. Belediye başkanı da şehrimizin ihtiyacı olan projeleri rantabl bir şekilde oluşturmalıdır. Fakir fukara ve kimsesizleri kendisine dert edinen halktan yana demokrat bir kişiliğe sahip olmalıdır. Vel hasıl Şehril-Emin olmalıdır. Hepimizin dileği bu olup, buna göre de seçimimizi isabetli yapacağız inşallah.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.