1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Yücel Yücel Ak Parti'den Kars Belediye Başkan Aday Adayı
Yücel Yücel Ak Parti'den Kars Belediye Başkan Aday Adayı

Yücel Yücel Ak Parti'den Kars Belediye Başkan Aday Adayı

Kars Gençlik ve Spor Eski İl Müdürü ve Belediye Eski Başkan Yardımcısı, Eğitimci Yücel Yücel, görevinden istifa ederek, Ak Parti'den Kars Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yaptı.

A+A-

Yücel Yücel’in müracaatı Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın tarafından alındı.

Yücel Yücel, Kars’a ve Karslı’ya hizmet için aday adayı olduğunu açıklarken, Ak Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ise Ak Parti’nin gücüne güç kattığını ve bu seçimlerin galibinin Ak Parti olacağını ifade etti.

Yücel YÜCEL Kimdir :

1968 yılında Kars’ta dünyaya geldi. İlk, Orta ve Lise öğrenimi Kars’ta, yüksek öğrenimini ise Kars Kafkas Üniversitesi Sarıkamış Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda tamamladı. Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde “Yöneticilik” Anabilim Dalı’nda Yüksek Lisans yaparak, Doktora çalışmalarına başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) II. ve III. Futbol Ligleri’nde profesyonel Hakemlik, T.F.F İl Hakem Kurulu Başkanlığı ve Futbol Ligi Gözlemciliği, futbol oyunculuğu ve antrenörlüğü, Grekoromen stilinde Güreşte çeşitli şampiyonluklar elde eden Yücel Yücel, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği yaparak, Milli Eğitim Bakanlığı, Kars Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nde Koordinatör Öğretmen olarak görev yaptı.

Kars’ta, farklı dallarda birden fazla spor kulübü kuran ve yöneten Yücel Yücel, çeşitli tv, gazete ve dergilerde spor yorumculuğu, köşe yazarlığı ve Kars için kalkınma önerilerinde bulundu.

2011 yılında Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı tarafından, Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne asaleten İl Müdürü olarak atandı. Kısa bir dönem Kars Belediye Başkanlığı’nda 1. Dereceli kadro ile Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

Halen Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nde Mali İşler Şube Müdürü olarak görev yapmaktadır.

İngilizce bilen Yücel Yücel, evli ve bir çocuk babasıdır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.