1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Yeni Yatırımın Genç Müdürü
Yeni Yatırımın Genç Müdürü

Yeni Yatırımın Genç Müdürü

Grand Castle Otel Kars’ta hizmete girdi. Genel Müdürlüğü’ne ise otelcilik sektörünün genç ve tecrübeli isimlerinden Hasan H. Akdaş getirildi. Karslı olan genç genel müdür 35 personelin tamamını da Kars’tan seçti.

A+A-

Toprak ve Marmara gibi dev otellerde yöneticilik yapan Akdaş, İstanbul’dan memleketi Kars’a transfer oldu.

 

Serhat şehri Kars’ın turizm potansiyelini artırmak ve üstün hizmet anlayışımızla Kars’ın gülen yüzü olma yolunda yola çıktıklarını söyleyen Hasan H. Akdaş, önemli olan bizim değil Kars’ın kazanmasıdır. Biz Kars’ın turizm gelirini artırmak ve Kars ekonomisinin çarkına su taşımak üzere önemli adımlar atıyoruz. Turizmin gelişmesi içinde elimizi taşın altına koyacağız, dedi.

 

Güler yüz, üstün hizmet ve kalite politikasından asla taviz verilmeyeceğinin altını çizen Grand Castle Otel Genel Müdürü Hasan H. Akdaş, otelimizi yurtiçi ve yurtdışında da tanıtacağız. Tabiî ki bizler için önemli olan “fısıltı gazetesi”nin de reklâmıdır. Bizim en iyi reklâmımız hizmet anlayışımız olacaktır. Öncelikle Karsımıza bu güzel ve büyük yatırımı gerçekleştiren otelimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Yılmaz’a bütün Kars halkı adına teşekkür ediyorum ve sayın Yönetim Kurulu Başkanımızın Karsımıza yatırımlarının devam edeceğini de şimdiden müjdeliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle otelimizin bütün Kars halkına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum, diye konuştu.

 

hasan-h.-akdas.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum