1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kağızman Spor'a Saldırı
Kağızman Spora Saldırı

Kağızman Spor'a Saldırı

Iğdır Karaçomakspor - Kağızmanspor arasında oynanan karşılaşma sonrasında olaylar çıktı. Kağızmanlı 3 sporcu yaralanırken Kağızman Belediyesi'ne ait otobüsün camları kırıldı.

A+A-

Bölgesel Bal Ligi'nde mücadele eden Kağızmanspor, önceki gün Iğdır'da oynadığı ve 3-1 mağlup olduğu karşılaşması sonrasında Iğdır Karaçomak Spor taraftarlarının taşlı saldırısına uğradı.

 

Iğdır Şehir Stadı'nda oynanan Karaçomakspor - Kağızmanspor karşılaşması öncesinde tribünde başlayan ve sahaya da sıçrayan gergin ortamın karşılaşama sonrasına kadar devam etmesi galibiyet için karşılaşmaya çıkan Kağızmanspor futbolcularını olumsuz etkiledi. Karşılaşmadan 3-1 mağlup olarak ayrılan Kağızmanlı futbolculara saha dışında saldıran Iğdırlı taraftarlar Kağızmanspor'u taşıyan Belediye otobüsünün camlarını kırdı. Kalabalık bir grubun saldırısına uğrayan Kağızmanlı futbolcuları güvenlik güçleri

 

korudu. Çevik kuvvet ekiplerinin duruma müdahale etmesiyle birlikte kalabalık ara sokaklara kaçarak saklandı.

 

Karaçomakspor Kağızmanspor karşılaşması sonrası Iğdırlı taraftarın çıkarttığı olaylarda Kağızmanlı 3 futbolcu çeşitli yerlerinden yaralandı. Otobüsün camları kırılırken Kağızmanlıların canlarını zor kurtardıkları belirtildi.

 

Kağızmanspor yöneticileri karşılaşama öncesinde ve sonrasında çıkan olaylardan dolayı maçı kaybettiklerini ve konuyu Futbol Federasyonu'na taşıyacaklarını vurguladılar.

 

Karşılaşmanın tekrar edilmesi ve tarafsız sahada oynaması için federasyona müracaat edeceklerini de sözlerine ekleyen Kağızmanspor yöneticileri, canlarını Iğdır'da zor kurtardıklarını kaydettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.