1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Vekillerden Müjde...
Vekillerden Müjde...

Vekillerden Müjde...

Ak Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven, 18. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Kars’a kurulduğunu müjdeledi.

A+A-

Milletvekillerimizin, uzun süreden beri üzerinde çalıştıkları ve Kars’ta büyük bir eksikliği tamamlayacak olan Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün müdürünün ise atamasının yapıldığı duyuruldu.

Bakanımız  Binali Yıldırım’ın  : “ müdür atanınca müjdeyi Kars halkına beraber veririz ” ricası üzerine açıklama yapmadıklarını; şimdi ise bölge müdürünün de atandığını belirten Ak Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven açıklamalarında şu görüşlere yer verdiler :

“2002 yılından beri  Ak Parti Hükümeti ile birlikte Kars İlimize Karayolları Bölge Müdürlüğü kurulma düşüncesi bulunmakta idi. 2002 yılından beri Kars Milletvekilleri olarak uğraşılarımız sürdü. Ve bu düşüncelerin icraata geçmesi için Sayın Ulaştırma Bakanımız  Binali Yıldırım Bey’le zaman zaman görüşmelerde bulunduk.Ve Bakanımızın desteği, talimatları ile plan ve proje çalışmaları  o dönemden itibaren başladı.

Bu çalışmalarımız neticelene kadar, dönem dönem konuyu takip ettik. Herhangi bir aksilik olabilir düşüncesi ile özellikle Sayın Bakanımızın ricası ile basına ve siz değerli hemşehrilerimize bu olay kesinleşmeden bu bilgiyi paylaşamadık.

 Ve uğraşılarımızda nihayet meyvesini bu günlerde vermiş bulunmaktadır.

Kars 18. Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne İstanbul Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Sayın Necati ÇAKIROĞLU vekaleten,  Bölge Müdür Yardımcıları olarak da Erzurum 12 Bölge Müdürlüğünde görev yapan Mehmet YANIK ve M. Salih Suha DUMLU atandılar. Böylece, Karayolları ile ilgili çalışmalar daha sağlıklı bir biçimde yürütülecektir.

Hepimizin bildiği gibi, AK Parti Hükümetimiz döneminde, ülkemizin her yerinde olduğu gibi, bizim ilimizde de önemli yatırımlar yapmaktadır. İlimiz de de, bu yapılan yatırımlara Kars 18. Karayolları Bölge Müdürlüğü kurulması ile birlikte yeni bir halka daha eklenmiş oldu. Bu sevincimizi sizlerle birlikte paylaşmak istedik.

Değerli hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını dileriz.  Saygılarımızla.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.