1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Vatan Partisi Adayı Tuncay Mutluer: “Belediyecilik benim işim”
Vatan Partisi Adayı Tuncay Mutluer: “Belediyecilik benim işim”

Vatan Partisi Adayı Tuncay Mutluer: “Belediyecilik benim işim”

​​​​​​​Vatan Partisi Kars Belediye Başkan adayı ve belediye meclis üyeleri  31 martta yapılacak olan mahalli seçimler için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

A+A-

Çalışmalarını Yenişehir mahallesinde sürdüren Vatan Partisi Belediye Başkan adayı Tuncay Mutluer ve Belediye Meclis adaylarından çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vatan Partisi adayı Tuncay Mutluer çalışmaları hakkında şunları söyledi: “Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. Her gün mahalle mahalle, ev ev dolaşıyoruz. Vatandaşların sorunlarını dinliyoruz. Bu gün bu mahalledeyiz ve her yerde olduğu gibi sorunlar dağ gibi. Bu mahallede yaşananlar gerçekten içler acısı. Çöpler ortada, sular akmaz, yollar patates tarlası. Belediye tarafından hizmet verilmediği ortada. Kaderine terkedilmiş bir mahalle burası.  Yazık bu insanların haline. Sabahtan beri bir çok vatandaşla görüştüm. Hepsi ağlıyor hepsi zor durumda. Zor iş değil bu sorunları çözmek. Bunlar belediyelerin asli görevleri.”  Dedi ve “Buradan tekrar söz veriyoruz. Başkan olduğumda sadece bu mahalleyi değil, bütün Kars’sı  bu pisliklerden bir an önce temizleyeceğiz. Çünkü belediyecilik benim işim.” dedi.

Vatan partisi belediye meclisi birinci sıra adayı Muharrem yerli ve ikinci sıra adayı Kemal Mutluer ise Yenişehir mahallesinde yaşananları anlattı.

Vatan partisi belediye meclisi birinci sıra adayı Muharrem yerli, “Burada görünen tablo bir sistemin çöktüğünü gösteriyor. Burada TOKİ yapmamışlar. Açık cezaevi yaratmışlar. Yani cezaevlerindeki mahkumlar nasıl çalışmıyorlarsa, cezaevindekiler günlerini gün sayarak geçiriyorlarsa burada yaşayanlarda açık cezaevine mahkum edilmişler. Kenar mahallelerden getirdikleri aileleri buraya doldurdular ve kaderlerine terk ettiler. Ve bu gördüğümüz tablo 21. Yüz yılın utanç tablosudur. Oysa TOKİ’ler en kolay temizlenir mahallelerdir.  Çünkü alt yapısı yapılmış, kaldırımlar yapılmış, yollar yapılmış ama ne arayan var ne soran var. Kaderlerine terk edilmiş burada yaşayanlar. Bu işleri belediye yapacak. Yolunu onaracak, suyunu bağlayacak, çamurunu temizleyecek,  çöpünü toplayacak. Bunlar belediyenin işi. Çöp parası alıyorsun, yol, su parası alıyorsun bunlardan ama hiçbir hizmetin yok. Gerçekten yazık ve gerçekten burada görülenler bu sistemin çöktüğünün göstergesi.” dedi.

Vatan partisi belediye meclisi ikinci sıra adayı Kemal Mutluer ise, “Vatandaşlarımızın sorunlarını görüyorsunuz. Vatandaş çöpten, çukurdan, pislikten diğer sorunlarını unutmuş durumda. Vatandaş çöp vergisi veriyor ama çöpler ortada. Bizim iktidarımızda ilk önce bu sorunları ortadan kaldıracağız. Alt yapısı yapılmamış, kaldırımlar yapılmamış, yollar yapılmamış ama ne arayan var ne soran var. Kaderlerine terkedilmiş burada yaşayanlar. Bu işleri belediye yapacak. Yolunu onaracak, suyunu bağlayacak, çamurunu temizleyecek,  çöpünü toplayacak. Bunlar belediyenin işi. Çöp parası alıyorsun, yol, su parası alıyorsun bunlardan ama hiçbir hizmetin yok.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.