1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Uğurcan Vergül, Doğu illerini temsil etti
Uğurcan Vergül, Doğu illerini temsil etti

Uğurcan Vergül, Doğu illerini temsil etti

Uğurcan Vergül, CHP Gençlik Kolları Kurultayında Doğu illerini temsil etti

A+A-

Tacettin DURMUŞ 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Vergül, 8 Ocak Pazar Günü Ankara'da gerçekleştirilen, partisinin 15. Olağan Gençlik Kolları Başkalığı Kurultayına, bazı doğu illerini temsilen katıldığını söyledi.

Doğu illerinin il başkanlarının isteği üzerine iki arkadaşı ile birlikte Ankara’da CHP’yi temsil ettiğini belirten Vergül, 15. Olağan Gençlik Kolları Genel Başkan Kurultayı başa baş bir mücadeleyle ve birlik beraberlik ortamında geçtiğini söyledi.

Bu yönüyle de kurultayın Türkiye'ye ders niteliğinde geçtiğini de belirten Vergül, 2 adayın tek bir çatı altında buluşup saygı çerçevesinde yarışmasının takdire şayan olduğunu da ifade etti.

Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde de Gençlik Kolları Genel Başkanı görevine seçilen Genel Başkanı Emre Yılmaz'a görevinde başarılar dileyen CHP Kars Gençlik Kolları Başkanı Uğurcan Vergül: “Kurultay sürecinde her zaman yanımızda olup, bize her desteği veren Cumhuriyet Halk Partisi Kars İl Başkanımız Sayın Mustafa Aras'a teşekkür ediyorum. Ayrıca kurultayımızda Divan Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekilimiz Sayın Aykut Erdoğdu, kurultayımızı çok güzel yönettiği ve gençliğe sahip çıktığı için teşekkür ediyorum. Kurultay zamanında bizlerle olan İl Gençlik Örgütlerimize de teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz dönem olduğu gibi bu dönemde de Gençlik Kolları Genel Başkanı görevine seçilen Genel Başkanımız Sayın Emre Yılmaz'ı tebrik ediyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum. Bir diğer başkan adayı Kenan Otlu'ya ise iyi dileklerimi iletiyorum. Ayrıca kurultay günü, salonda şehit haberini aldığımız Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları ve Cumhuriyet Halk Partisi Mut İlçe yöneticiliği görevini yapmış Uzman Çavuşumuz Ali Gümüs'e Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerim” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.