1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Tekcan Köy Gezilerinde
Tekcan Köy Gezilerinde

Tekcan Köy Gezilerinde

Ak Parti Kars Milletvekili aday adaylarından Ahmet Recep Tekcan, Kağızman’da hem köyleri ziyaret etti, hem de vatandaşın siyaset nabzını tuttu.Hemşerilerine ; “aday olayım mı?” diye sordu...

A+A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Karslı Ahmet Recep Tekcan, Büyükşehir Belediyesinden emekli olan Satın Alma Daire Başkanı Abdullah İlkbahar ve yanında bulunan bir gurupla Kağızman’a gelerek Çallıbayam köyünde bir düğüne katıldı.

 

Kağızman’da birçok köyü gezerek hemşerileriyle hasret gideren Başkan Tekcan, ilçe halkı tarafından coşkuyla karşılandı. Onlarca araçlık konvoy eşliğinde karşılanan Tekcan, “Kars benim için bir tutkudur. Kars’ın evladı olarak bu topraklara vefa borcumu ödemek için sürekli geliyorum. Kağızman doğal güzelliğiyle bizleri kendisine çekiyor. Burada olmaktan çok mutluyum. Köylerde taziye ziyaretlerinde bulunduk. Bir genç çiftimizin mutluluğuna ortak olduk. Büyük bir kalabalık bizi karşıladı bu ilgi beni çok mutlu etti. Biz bu topraklarda büyüdük. Bu okulların sıralarında okuduk. Bu toplarları unutmadık ve unutmayacağız.” dedi. 

 

Kağızman’da mahalle ve köy muhtarlarının yanı sıra vatandaşların da meraklı bakışlarıyla karşılaşan Ahmet Recep Tekcan, “Belli makamlara gelen insanlar bu topraklara vefa borcunu ödemelidirler.” diyerek gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyetini dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.