1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Tanıtma Bilincimiz Yok
Tanıtma Bilincimiz Yok

Tanıtma Bilincimiz Yok

Yöresel Ürünlerimizi Tanıtma Bilincimiz Yok

A+A-

'Sizin Oraların Nesi Meşhur?' sloganıyla yola çıkılan 'Antalya 2010 1. Yöresel Ürünler Fuarı'na komşu illerimiz yoğun ilgi gösterirken Kars'tan katılımın olmadığı bildirildi.

 

Kars'ın yöresel ürünler bakımından oldukça zengin olmasına rağmen fuara katılmaması Kars'ın kaybı olarak değerlendirildi.

 

YÖRESELÜRÜNLER FUARI NEDEN ÖNEMLİ

 

Yöresel Ürünler Fuarı, üreticinin yurt dışı bağlantılarını sağlama konusunda olanak sağlayacak bir platform, bu nedenle ürün pazarını geliştirmek için Yöresel Ürünler Fuarı'nda stant açılması oldukça büyük önem arz ediyor.

 

ERZURUM - ARDAHAN ve IĞDIR KATILIYOR

 

Erzurum Doğu Anadolu İhracatçı Birlikleri de (DAİB) kendilerinin yöresel ürünlerini tanıtmak için Yöresel Ürünler Fuarı'na katılıyor. DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, Erzurum'un yöresel ürünlerini Antalya'da tanıtacaklarını söyle-yerek, ihracat rakamlarını artırmayı hedeflediklerini belirttiler.

 

Başkan Cemal Şengel, oltu taşı, otlu peyniri, Erzurum civil peyniri, tulum peyniri, kaşar peyniri, el işleri, köme, pestil, lavaş ekmeği, kadayıf dolması ile '1. Yöresel Ürünler Fuarı'nda yer alacaklarını vurguladı.  TRT’nin de üç gün boyunca fuardan canlı yayın yapacağı duyuruldu.

Önceki ve Sonraki Haberler