1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Talip Uzun Ak Parti SKM'lerde Önemli Mesajlar Veriyor
Talip Uzun Ak Parti SKM'lerde Önemli Mesajlar Veriyor

Talip Uzun Ak Parti SKM'lerde Önemli Mesajlar Veriyor

Cumhurbaşkanlığı Devlet Denetleme Kurulu Üyesi ve Ak Parti 27. Dönem Kars Milletvekili Aday Adayı olan Talip Uzun, Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezlerinde (SKM) önemli mesajlar vermeye devam ediyor.

A+A-

Talip Uzun, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle, meclis seçiminin ayrılmaz bir bütün olduğunu, tek kanatlı bir kuşun uçmasının mümkün olmaması gibi güçsüz bir meclisle Cumhurbaşkanımızın da istediği gibi hizmet yapamayacağını ifade etti.

Türkiye’nin yeni bir hükümet modeliyle 21. Yüzyılın en güçlü devletlerinden birisi olacağını ifade eden Uzun, hızlandırılmış devlet yönetimi ve güçlü bir meclisin ülkemizi zirveye taşıyacağını kaydetti.

Kars’ta seçim sonucunun Ak Parti’den yana üç sıfırın yakışacağını, analitik kabiliyeti yüksek Karslının bu yeni hükümet sistemini anladığını tüm Türkiye’ye göstereceğine inandığını ifade eden Talip Uzun ; her devletin bazı zamanlarda büyük bir fırsatın eşiğinde bulunduğunu, bazı devletlerin bu fırsattan yararlanırken bazılarının bu fırsatı kaçırdığını, Türk halkının bu eşikten geçerek bu yüzyılı bir Türkiye yüzyılı haline getireceğini ifade etti.

1-126.jpg2-118.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.