1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Suca Bey’in adını yaşatacak marka
Suca Bey’in adını yaşatacak marka

Suca Bey’in adını yaşatacak marka

Kamuoyu Bulutoğlu Grubu, Koç Grubu’nun şirketi Divan’ın catering bölümünü satın alınca tanıdı.

A+A-

Divan’ın catering portföyünü aldıktan sonra işlerini daha da geliştiren Bulutoğlu, “Yemekçi” markasıyla günde 250 bin kişiyi doyuruyor.

 

Sektöründe ikincilik koltuğunda oturan Yemekçi’nin sahibi Bulutoğlu ailesi, bir yıl önce Manisa Salihli’de 1500 dönümlük bir zeytinlik aldı. Bu zeytinlikte Gemlik Trilye tipi 40 bin zeytin ağacı bulunuyor. Aile ilk ürünü gelecek yıl almayı ümit ediyor. Bu mahsulün büyük bölümünü Yemekçi’nin kendi işinde kullanacağını tahmin etmek zor değil. Sonrasındaki hedefinse zeytinyağında yeni bir marka yaratmak olduğunu belirtelim. Hatta Bulutoğlu ailesinin üçüncü kuşağı, buldukları markayı tescil bile ettirmiş. Markanın adı Suca Bey...

 

Peki kimdir bu Suca Bey? Suca Bey aslında Kars’ın en önemli tüccarlarından. Yemekçi’nin üçüncü kuşak patronları Barbaros, Levent, Nazlı ve Efe Bulutoğlu’nun dedeleri.

 

Rahmetli Vehbi Koç’un Karsa gittiğinde evinde kaldığı, Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nın 15 yıllık başkanlığını yapan, yardımsever bir Anadolu tüccarı... İşte torunları dedelerinin adını yaşatmak için böyle bir yol bulmuş. Bulutoğulları “Suca” markasının da tescilini almak istemiş ama Kurtsan ailesinde olduğunu öğrenmiş. Yakında Atalay Bulutoğlu’nun Kurtsan ailesini ziyaret edip bu markanın haklarını almak isteyeceğini belirtelim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.