1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Settar Kaya'nın Kaleminden Yüksel Akbaba
Settar Kaya'nın Kaleminden Yüksel Akbaba

Settar Kaya'nın Kaleminden Yüksel Akbaba

İYİ Parti Kars İl Başkanı Settar Kaya, Milletvekili Adayı Yüksel Akbaba'yı bakın nasıl tanıttı :

A+A-

İYİ Parti Kars Milletvekili Adaylarını Tanıyalım

YÜKSEL AKBABA ;

Hani İstanbul beyefendisi diye bir değim vardır. Yüksel beyi anlatacak en uygun kelimede” Kars Beyefendisidir”.

Muhasebeci, Mali müşavirdir.3 dönem MHP belediye Meclis üyeliği,3 dönemde Muhasebeciler ve Mali Müşavirler odası (Kars, Iğdır, Ardahan)başkanlığını yürütmüştür. Her iki göreve de kendisi talip olmamış, ricayla, ısrarla getirilmiştir. Üyelerinin çoğunluğu sosyal demokrat olan Mali müşavirler oda başkanlığına ittifakla, rakipsiz başkan seçilmiştir. Yaptığı görevleri alnının akıyla, hile hurda, haram nedir bilmeden tamamlamıştır.

Başarılı bir mali müşavirdir. Mesleğindeki gelişmeleri yakından takip eder. Kars’ta mesleğini kurumsal anlamda sürdüren ve en geniş iş hacmine sahip muhasebeci, mali müşavirlerden birisidir. İşyerinde birçok hemşerimiz ekmek yer. Kendi branşında bilirkişi, kayyum vb. uzmanlık ve güvenirlilik gerektiren işlerde ilk akla gelen isimdir.

Kızdığına, köpürdüğüne, küfrettiğine bugüne kadar kimse şahit olmamıştır. Yunus gibi engin yürekli, yumuşak huylu, tertemiz bir Anadolu insanıdır. Mazbut bir aile yapısı vardır. Evlatları da kendisi gibi iyi yetişmiş, tahsilli, terbiyelidirler.

Masasının üzerinde her daim yığınla sünnet ve düğün davetiyesi görmeniz mümkün. Bir tanesini bile kaçırmamaya dikkat eder. Herkesin İYİ ve kötü gününde yanındadır, içimizden biridir. Her etnik yapının sevdiği, saydığı beyefendi bir insandır. Yüksel AKBABA Kars’ın ortalamasıdır.

Kars’ta herkesi tanır, her mahallenin, her ilçenin, her köyün sorunlarını yakından bilir. Kurnazlıktan, cambazlıktan, yalakalıktan uzak, Seviyeli, kaliteli ve sadece hizmete dayalı milletvekilliği yapacağından asla şüphem yoktur.

Şuna emin olunuz, dün listede adı çıkmasaydı, bugün sabah partiye ilk gelen ve “ne yapıyoruz” diyen yine kendisi olacaktı.

İçimiz rahat, güveniyoruz, arkasındayız, başaracağız. ALLAH yolunu ve bahtını açık etsin,güzel İnsan…

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.