1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Settar Kaya’dan Naif Alibeyoğlu’na Hodri Meydan
Settar Kaya’dan Naif Alibeyoğlu’na Hodri Meydan

Settar Kaya’dan Naif Alibeyoğlu’na Hodri Meydan

İYİ Parti Kars Belediye Başkan Aday Adayı Settar Kaya’dan, CHP Aday Adayı Naif Alibeyoğlu’nun “açık oturum” davetine yanıt geldi.

A+A-

Settar Kaya, Naif Alibeyoğlu’nu açık oturuma davet etti.

Settar Kaya’nın bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle :

Naif Alibeyoğlu CHP'den aday adaylığını açıklarken dedi ki "diğer partilerin adaylarını açık oturuma davet edeceğim. Şimdiye kadar hep kaçtılar, artık kaçış yok. Gel projelerini anlat, nereden kaynak bulacağını anlat diyeceğiz" Bu açıklama sonrasında AKP'nin aday adayı Atıf Özbey de Naif Bey’in konuşmasına atıfta bulunarak, sosyal medya hesabından "canlı yayında, kamuoyu önünde diğer adaylarla projelerini tartışmak istediğini" ilan etti.

Bunlar çok güzel gelişmeler.

İYİ Parti olarak bizde diyoruz ki "hay hay başımız üstüne"

Adaylığım ilan edildikten sonra diğer partilerin adaylarıyla birlikte Karslı hemşehrilerimin karşısında "neden aday olduğumuzu, bu şehir için düşüncelerimizi, nasıl bir belediyecilik anlayışıyla yöneteceğimizi konuşmak isterim. Demokrasi dediğin budur işte.

Biz bir partinin, bir etnik yapının değil, tüm Karslıların belediye başkanı olacağız. Bu yüzden hemşehrilerimizin adaylar hakkında bilgi sahibi olarak, tercihlerini daha objektif yapmalarına katkı sağlarız. Yeter ki herkes sözünün arkasında dursun, pilavdan dönenin kaşığı kırılsın... Saygılarımla...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.