1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Settar Kaya ve Adem Çalkın'ın Sosyal Medya Üzerinden Açıklama Yaptılar
Settar Kaya ve Adem Çalkın'ın Sosyal Medya Üzerinden Açıklama Yaptılar

Settar Kaya ve Adem Çalkın'ın Sosyal Medya Üzerinden Açıklama Yaptılar

İki isim, sosyal medya hesaplarından açıklamalar yaptılar.

A+A-

İşte o açıklamalar ;

İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya : Karslılar AKP'nin HDP'yi kazandırma planını boşa çıkaracaklar. İstikrarı, güveni, huzuru seçecekler. İYİ Parti'ye fırsat verecekler. Çünkü İYİ parti bilginin, sevginin ve hoşgörünün adresidir.”

 

AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın : " Sizin gösterdiğiniz adres çok net gizli ittifakınızı duymayan kalmadı. Settar bey Karslılar gösterdiğiniz adrese değil! Cumhurun ittifakına oy verecekler! Ayrıca Ak-parti seçmeni üzerine kimse kumpas kurmasın adresimiz, Birlik beraberlik, adresimiz Cumhur İttifakı!!! Settar bey Karslılar gösterdiğiniz adrese değil! Cumhurun ittifakına oy verecekler!"

 

İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya : AK Parti'nin adayını çekmesine getirdiğim eleştiri, il başkanı Adem Çalkın'ın zoruna gitmiş. Dünden beri sosyal medya hesabından bana cevap yetiştiriyor. Partisinin seçimlerden çekilmesine seviniyormuş gibi bir havası var. Şaşırdım.

Oysa bu olaya en çok onun üzülmesi gerekirdi. Hatırlarsanız her fırsatta belediyeyi murad ederek, Fatih Sultan Mehmet olmaya özenip "Ya Kars beni alacak, Ya da ben Kars'ı" derdi. Öncelikle bu hedefi gerçekleşmediği için üzgün olması gerekirdi.

İşler öylesine karıştı ki, bırakınız Kars'ı almayı, kim kimi aldı, kim kimi aldırdı, daha kimler kimi alacak belli değil.

Kars bu kaosun içinden ancak bütün Karslıların ortak paydası, İYİ partinin adayı Settar Kaya'ya oy vererek kurtulur.

Adem beyi de bu gerçeği kabul ederek, abisini desteklemeye davet ediyorum.Kars için bundan daha hayırlı karar, başka çare var mı?"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.