1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Settar Kaya; “Faikbey ve Kazımpaşa caddelerini çift yönlü trafiğe açacağız”
Settar Kaya; “Faikbey ve Kazımpaşa caddelerini çift yönlü trafiğe açacağız”

Settar Kaya; “Faikbey ve Kazımpaşa caddelerini çift yönlü trafiğe açacağız”

​​​​​​​İYİ Parti Kars Belediye Başkan Adayı Settar Kaya, göreve geldiğinde Faikbey ile Kazımpaşa caddelerini çift yönlü olarak trafiğe açacağını ve Belediye bünyesinde kadın eğitim ve danışma merkezi kuracaklarını açıkladı.

A+A-

Settar Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Faikbey ve Kazımpaşa caddelerini çift yönlü trafiğe açacağız. Her iki caddede, araç parkını yasaklayacağız. Kaldırım işgallerine son vereceğiz ve caddeleri çift yönlü trafiğe açacağız. Faikbey caddesini bir refüjle ortadan ayıracağız. Mevcut durumda bu ana caddelerimiz tek yön olmasına rağmen, otopark gibi kullanılmalarından dolayı trafik zaten tek şeritten ilerliyor. Bu iki caddenin çift yönlü trafiğe açılması diğer cadde ve sokaklarımızda da trafiğin rahatlamasını sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.

Settar Kaya, ayrıca göreve geldiğinde, “İYİ parti yönetimindeki Kars Belediyesinde kadınlarımız toplumsal hayatın her alanında söz sahibi olacaktır. Kadın eğitim ve danışma merkezi kuracağız. Kadınlarımıza, teknolojik ve mesleki alanlarda eğitim ve sertifika programları vereceğiz. Hukuki sosyal ve ekonomik menfaatleriyle ilgili yasal kurallar anlatılacaktır. Aile eğitimi, evlilik, çocuk eğitimi, madde bağımlılığı ile mücadele gibi konularda eğitim, bilgilendirme ve psikolojik danışma desteği sunacağız. Yöresel sanatlarla ilgili kurslar,kadınlara özel spor salonları, yüzme havuzlarının bulunduğu Kadın kulüpleri açacağız” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.