1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Settar Kaya : Aday Değilim
Settar Kaya : Aday Değilim

Settar Kaya : Aday Değilim

İYİ Parti Kars İl Başkanı Settar Kaya, 24 Haziran seçimlerinde aday olmayacağını açıkladı.

A+A-

Başkan Settar Kaya, konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı :

Hemşehrilerimiz, arkadaşlarım yoğun bir şekilde bizzat geliyor veya telefonla arıyorlar. Kimisi adaylığın hakkım olduğunu ifade ederek, aday olmam konusunda baskı yapıyor,kimisi de neden aday olmadığımı merak ediyorlar.Anlatayım:

İYİ PARTİ'nin Türkiye'nin geleceği,milletin umudu olduğu tartışılmaz bir gerçektir.Partimizin daha da güçlenmesini önlemek ve seçimlere sokulmamasını sağlamak için de baskın seçime gidildi.Ama görüldü ki,millet bir şeyi kafasına koymuşsa bunun önünde durmak ahmaklıktır.

Kars'ta ise,İYİ PARTİ Türkiye ortalamasının üstünde bir ilgiyle güçleniyor.Kayıt olmaya,destek bildirmeye gelenlerin sayısı çığ gibi artıyor.

İYİ PARTİ'nin Kars'ta bir ivme yakalamasında yönetim kurulu arkadaşlarımın cesurca,fedakarca çalışmalarının önemli rolü vardır.Bu ekibin başında da ben varım.Son derece verimli çalışan,İYİ niyetli,tertemiz,hepsi birbirinden kıymetli arkadaş gurubuna sahibiz.

Herşeye rağmen; partinin Kars'ta ilçeleriyle birlikte kurumsal yapısını tamamlaması ,mahalle ve köy temsilciliklerimizin işlerlik kazanması,kamuoyunun partinin hedefleri hakkında yeterince bilgi sahibi olması için biraz daha zamana ihtiyaç vardır.

Milletvekili seçimlerinde başarılı olup,mahalli idareler seçimlerinde bunu dahada zirveye taşımanın hesaplarını yapmaktayız.

Bu düşüncelerle;24 Haziran seçimlerinde Milletvekili aday adayı olmamın partinin geleceği açısından doğru olmayacağını,milletvekili çıkarma şansını kendi lehime değerlendirmenin ve "fırsatı ganimet bilmenin" siyasi ahlakıma yakışmayacağını düşündüm.Aday olmamaya,İYİ PARTİ'nin Kars'ın geleceğinde söz sahibi olmasını sağlamak için çalışmalarıma devam etmeye karar verdim.

Bana Milletvekilliğini layık gören,başta yönetim kurulu arkadaşlarıma,hemşehrilerime ve tüm İYİ parti üyesi dostlarıma en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Bilinmelidir ki ülkemizin ve Karsımızın geleceğinin emin ellerde,sağlıklı oluşumlarda bulunması için hepimizin fedakarlık yapmasına ihtiyaç vardır.Bu anlamda verdiğim bu kararın bir fedakarlık olduğu kanaatindeyim.Bu kararın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Partimize aday adaylığı için başvuran tüm hemşehrilerime başarılar diliyorum. Saygılarımla.

SETTAR KAYA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum