1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Sabri Güner : “Gün birlik ve beraberlik günüdür”
Sabri Güner : “Gün birlik ve beraberlik günüdür”

Sabri Güner : “Gün birlik ve beraberlik günüdür”

​​​​​​​Kars eski Milletvekili Sabri Güner, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti’ye destek turlarına devam ediyor.

A+A-

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezleri ile ilçe ve köylerde çalışmalarını sürdüren Sabri Güner, Kars’tan önemli mesajlar vermeye devam ediyor.

Kars Cumhuriyet tarihinin en sevilen ve hizmet eden milletvekili olarak ismini altın harflerle tarihe yazdıran Sabri Güner, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı, Prof. Dr. Yunus Kılıç’ı ve Fettah Çetinkaya’yı Karslıların mahcup etmemesi gerektiğini vurguladı.

Karslıların, ülke ve Kars menfaati için güçlü bir oy ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemesi ve meclise de Kars’tan üç milletvekili göndermesi gerektiğinin altını çizen Sabri Güner, ilçe ziyaretleri kapsamında Sarıkamış’ta da önemli mesajlar verdi.

Sabri Güner : "Herkesin fikrine, siyasi düşüncesine saygı duyuyorum ; ancak bu defa tercihimizi menfaatimiz doğrultusunda kullanalım. Hem Bakanımız başı dik gitsin, hem de hizmet aşkı daha da artsın. Yarınına daha da güvenle bakan bir Türkiye için, yeni Türkiye ve yeniden dirilişin lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a omuz versin. Kars için, Karslı için bu toprakların bağrından çıkmış, sayın Cumhurbaşkanımızın ekibinde yer alan gururumuz, Bakanımız sayın Ahmet Arslan'ın elinden tutsun. Gün birlik ve beraberlik günüdür" dedi.

Ak Parti’ye destek turları kapsamında Sabri Güner’e, Milletvekili Adayları, Ak Parti İl ve İlçe Başkanları ile partililer eşlik ediyor.

11-002.jpg22-007.jpg33.jpg44-001.jpg

5-006.jpg6-005.jpg7-003.jpg8888.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.