1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. O dağın ardında ne var?
O dağın ardında ne var?

O dağın ardında ne var?

Kars'tan İstanbul'a uzanan yolculuğunun hikâyesi...

A+A-

Celal Aras Eğitim, Kültür ve Aydınlanma Vakfı tarafından yayımlanan O dağın ardında ne var? 2008'de henüz 50 yaşındayken hayata veda eden taşıma sektörünün duayeni ve Aras Holding'in kurucusu Celal Aras'ın kişisel tarih anlatısı. Bir girişimcinin yollara olan tutkusunun, gerçeği yollarda arayışının ve Kars'tan İstanbul'a uzanan yolculuğunun hikâyesi...

 

Yazar Aylin Süer Alparslan, Anadolu'dan tek başına çıkıp, on bin kişiyle yeniden Anadolu'ya dönen Celal Aras'ın otuz yıllık mücadelesini aktaran biyografinin hazırlık çalışmalarına 2003 yılında, Celal Aras hayattayken başlıyor. Yüz yüze görüşmelerde hayatının tüm kilometre taşlarını açıklıyor kahramanı. Hayatında bir şekilde yer almış, yaşamının farklı alanlarında yolu kesişmiş 97 kişiyle yapılmış sohbetler ise kitaba ayrı bir tat katıyor. Anlatılan her anekdot, her öykü, her hatıra ve fotoğraflarla kahramanın kimliği doğru yansıtılıyor.

 

O dağın ardında ne var? bir girişimcilik macerasını aktarmanın ötesine geçmiş bir çalışma; gerçeği yollarda arayan ve varılacak yerden çok yolculuğun ta kendisini önemseyen bir bilgenin içsel dünyasına davetiye... Bu keyifli kitabın satışından elde edilecek gelir ise düş zengini gençlerin yolunu açmak için kaynak olacak.

 

O dağın ardında ne var? bütün kitapçılarda...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.