1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Naif Alibeyoğlu'na katılımlar artarak devam ediyor
Naif Alibeyoğlu'na katılımlar artarak devam ediyor

Naif Alibeyoğlu'na katılımlar artarak devam ediyor

​​​​​​​31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Kars Belediye Başkan aday adayı olan Ali Yoldaş ile birlikte CHP'li 10 kişi partisinden istifa ederek, Naif Alibeyoğlu'na destek olmak için DSP’ye katıldı.

A+A-

Tacettin DURMUŞ

Naif Alibeyoğlu’nun Karadağ Caddesi üzerinde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezine giden Ali Yoldaş, burada alkışlarla karşılandı. Yoğun ilgi gören Ali Yoldaş’a DSP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu tarafından DSP rozeti takıldı.

ALİ YOLDAŞ: “NAİF ALİBEYOĞLU’NA ‘YOLDAŞ’ OLDUM”

Ali Yoldaş ile birlikte CHP’den ayrılarak DSP’ye katılan Kemal Yücesoy, Yusuf Matyar, Muhlis Şimşek, Turhan Çiçek, İsmail Aydın, Cemal Karakaş, Uğur Matyar, İmran Türk ve Gülören Genç ile AK Parti’den ayrılan Haydar Yılmaz’a Naif Alibeyoğlu ve DSP Kars İl Başkanı Hasan Devrim Ahmetoğlu DSP rozeti taktı.

Daha önce CHP Kars Belediye Başkan aday adayı olan ve Taner Toraman’ın aday gösterilmesinin ardından istifa ederek DSP rozeti takıp 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde Naif Alibeyoğlu’na tam destek vereceğini açıklayan Ali Yoldaş, Naif Alibeyoğlu’na ‘Yoldaş’ olduğunu söyledi.

Rozet takma töreninin ardından gazetecilere açıklamada bulunan DSP’li Ali Yoldaş, CHP Kars İl Örgütünün aday belirleme sürecinde çok fazla gecikme yaşadığını hatırlatarak, bu gecikmeden dolayı her kesin yol alıp gittiğini belirtti.

CHP aday ve il örgütü ile Kars’ta seçim kazanılamayacağına vurgu yapan Ali Yoldaş açıklamasında: “CHP’de aday belirleme sürecinde çok fazla gecikme yaşadı. Bizler sabırsızlıkla bekledik. Benin ismim ön plandaydı ve aslında ben aday olacaktım. Baktım ki adayın isminin açıklanmasında çok gecikme oldu. Bu nedenle bende bir zemin oluşturma ihtiyacı hissettim. Ve mevcut aday adayların arasında Naif Alibeyoğlu’nun kendimden bile daha şanslı olduğuna inandığım için genel merkeze gitmedim. Daha sonra da CHP’de aday belirlemede isabetsiz bir karar verildi ve başka bir arkadaşımız aday gösterildi. Ve bu arkadaşımızla birlikte çalışmaya karar verdim. Seçimin CHP’de kazanılmayacağını düşündüm. Aday ile örgütlü bir şekilde çalışılamayacağını da anladım. Projelerinin de hiçte Kars’a göre olmadığını gördüm ve kendi projelerimi sundum. Sunduğum projeleri hiç ciddiye almadılar. Velhasıl Naif Alibeyoğlu’nu daha önce takdir ettiğim için ve Kars için en hayırlı ismin Naif Alibeyoğlu olduğunu bildiğim için, halk arasında sevildiği için, takdir dildiği için destek vermeye karar verdim. Geçmişten bu zamana kadar belediye hizmetlerinde Kars’ta en iyi belediye başkanlıkları yapmış, bir şeyler kazandırmış, tarihi ve kültürel olarak çok başarılı bir başkanlık yaptığı için, sayısız tecrübelerinden Kars’ın yeniden faydalanmasına katkı sunmak için kendisiyle yol arkadaşlığı yapmaya karar verdim. Tem amacımız Kars’a hizmettir. Bu da Naif Alibeyoğlu ile olacaktır” dedi.

HASAN DEVRİM AHMETOĞLU: “HER GEÇEN GÜN BÜYÜYORUZ”

DSP Kars İl Başkanı Hasan Devrim Ahmetoğlu’da Naif Alibeyoğlu adaylığında DSP ile hizmet yoluna çıktıklarını belirterek, bu yolda her geçen gün Kars halkının destek ve teveccühleri ile büyüdüklerini ve diğer partilerden DSP’ye katılımların gerçekleştiğini söyledi.

Selin önünde hiçbir şeyin dayanamayacağını da söyleyen Ahmetoğlu: “DSP seli geliyor. Ali Yoldaş ile birlikte CHP’den ayrılan Kemal Yücesoy, Yusuf Matyar, Muhlis Şimşek, Turhan Çiçek, İsmail Aydın, Cemal Karakaş, Uğur Matyar, İmran Türk ve Gül Ören Genç ile AK Parti’den ayrılan Haydar Yılmaz Naif Alibeyoğlu’na destek vermek için DSP’ye katıldı. Her geçen gün güçleniyoruz ve 31 Mart’ta yapılacak seçimde Kars Belediyesini yeninden alacağız.” Dedi.

NAİF ALİBEYOĞLU: “DSP ÇATISI ALTINDA EN BÜYÜK PARTİ “KARS PARTİSİ” OLACAK”

DSP Kars Belediye Başkan Adayı Naif Alibeyoğlu da gazetecilere yaptığı açıklamada, DSP çatısı altında en büyük partinin Kars Partisi ifadesini tekrarlayarak kendilerine destek verenlere teşekkür etti. Bugün burada herkesi bir araya getiren olgunun Kars’a olan inançları ve sevdaları olduğunu da söyleyen Alibeyoğlu: “Tek amacımız Kars’ı bir yerlere taşımaktır. Bu inancı sonuna kadar sürdüreceğiz. Bu şehrin değerlerinin talancılara peşkeş çekilmesine izin vermeyeceğiz. Bu şehri yeniden şahlandırarak layık olduğu yere hep birlikte çıkartacağız. Başka şansımız yok. 31 Mart köprüden önceki son çıkıştır, onun için bu şansı çok iyi değerlendirmeliyiz. Başka hiçbir kimseye bu şansı vermeyeceğiz. Kars yeterince bitirildi. Kars şu anda oksijen çadırında yaşıyor. Kars için yüreği atan her kese kapımız açıktır. Buradan davet ediyoruz ve gelin Kars partisinde birleşelim. Biz aynı zamanda belediye başkanı ve ekibini seçiyoruz. Şehri partiler yönetmiyor. Kenti belediye başkanı ve ekibi yönetiyor.” Dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.