1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek'ten Cumhur İttifakına Destek Çıkarması
MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek'ten Cumhur İttifakına Destek Çıkarması

MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek'ten Cumhur İttifakına Destek Çıkarması

MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek, Cumhur ittifakına destek için 7 milletvekili ve Genel Başkan Özel Kalem Müdürü ile Kars'a çıkartma yaptı.

A+A-

Taner Gökçek’in girişimleri ile ; MHP Milletvekillerinden oluşan heyet Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik’e destek için Kars’a geldi.

MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, MHP Iğdır Milletvekili Yaşar Karadağ, MHP Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, MHP İstanbul Milletvekili M. Bülent Karataş,  MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Devlet Bahçeli’nin TBMM Özel Kalem Müdürü Fikret Hayali ve MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek, Sarıkamış, Kağızman, Akyaka ilçelerinde seçim çalışmalarına katılarak Cumhur İttifakı Kars Belediye Başkan Adayı Çetin Nazik’in Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret ettiler.

Seçim Koordinasyon Merkezinde coşkuyla karşılanan MHP Milletvekilleri birer konuşma yaparak, Cumhur İttifakının önemine dikkat çektiler.

Cumhur İttifakının, ülkemizin bekası, milletimizin refahı, huzuru ve Türkiye'nin temel meselelerinde ve bilhassa dışarıdan içeriye yönelen tehlikelere karşı dimdik kenetlenmek olduğunu vurgulayan MHP Milletvekilleri, 31 Martta Karslıların Cumhur İttifakı Adayı Çetin Nazik’e oy vermesini istediler.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla Çetin Nazik için Kars’ta seçim çalışmalarına katıldıklarını belirten MHP Milletvekilleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ellerini kenetleyip, "Biz Cumhur İttifakıyız" diyerek milletin huzuruna çıktığını, Kars’ın Cumhur ittifakıyla son derece önemli bir güç kazandığını ifade ederek, Karslıların da Çetin Nazik’e sahip çıkması gerektiğini, Cumhur İttifakının 31 Mart yerel seçimlerinde Kars’ta zaferle çıkacağına inandıklarını söylediler.

Cumhur İttifakı Adayı Çetin Nazik de, MHP Milletvekili heyetine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Nazik, bugün son derece mutlu olduklarını belirterek, “Seçim çalışmalarımıza güçlü bir şekilde devam ediyoruz. Bu ziyaretleriniz de bizleri daha da güçlendirmiştir. Gece gündüz çalışmaktayız. Kars’ın eline geçen bu tarihi fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Tüm Kars halkına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. AK Parti teşkilatlarına da desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Bizler el ele, gönül gönüle güçlü bir belediyeciliğe gidiyoruz” diye konuştu.

Toplantıya, MHP İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Kağızman mevcut Belediye Başkanı ve Adayı Nevzat Yıldız, Akyaka Belediye Başkan Adayı Murat Deniz de katıldı.

MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Taner Gökçek, MHP Milletvekilleri, toplantı sonunda seçim koordinasyon merkezinde vatandaşlarla bir araya geldiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.