1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Madde Bağımlısı Binayı Yakıyordu
Madde Bağımlısı Binayı Yakıyordu

Madde Bağımlısı Binayı Yakıyordu

Yine madde bağımlısı genç, yine metruk bina, yine yangın…

A+A-

Kars’ta madde bağımlısı genç tarafından çıkartılan ufak çaplı yangın polisler tarafından söndürüldü.

 

Atatürk Caddesi üzerinde bulunan bir metruk bina içerisinde yangın olduğu ihbarını alan polis olay yerine gelerek önlem aldı. Ekipler çevrede yaptıkları incelemede madde bağımlısı bir gence rastladılar. Polis memurları ise kendi imkanları ile yangını söndürmeye çalıştı. Çevrede bulunan esnafların şikayeti üzerine orada bulunan madde bağımlısı genç polisler tarafından alınarak sağlık kontrolü için önce hastaneye ardından da incelenmek üzere polis merkezine götürüldü.

 

Çevrede bulunan bazı esnaflar ise olay yerinde uçucu madde kullanırken bulunan gencin daha önce de çeşitli konularda uçucu madde alarak çevreye rahatsızlık verdiği yönünde şikayette bulundular.

 

Polisin kendi imkanları ile söndürülen yangının ardından yangına müdahale etmek için yola çıkan itfaiye ekipleri de geri dönmek zorunda kaldı. Olayı gözlemleyen bazı vatandaşlar ise son zamanlarda Kars’ta madde bağımlısı çocuk ve gençlerin sayısının artığını belirterek yetkililerin bu konuda çalışmalar başlatarak derhal önlemler almalarını istediler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.