1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Karsspor'un düşmanı çok
Karssporun düşmanı çok

Karsspor'un düşmanı çok

Karsspor Teknik Direktörü Haluk Seçkin, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Seçkin, hiçbir yerde takıma zarar vermek isteyen bu kadar adamı bir arada görmediğini dile getirdi.

A+A-

Geçmişin geride kaldığını ifade eden Seçkin, Karsspor'un küme düşmesinin hiç kimsenin işine yaramadığını ancak, takımın başarısız olarak küme düşmesi için çok mücadele veren olduğunu ileri sürdü.

 

Karsspor Teknik Direktörü Haluk Seçkin, her şeye rağmen yepyeni bir takım ile taraftarların karşısına çıkacaklarını belirtti. Yapılan yeni transferlerin uyum aşamasında olduğunu belirten Teknik Direktör Haluk Seçkin; "Takım olarak çalışmalara başladık. Bazı olumsuzluklardan dolayı 2 hafta geç başladık çalışmalarımıza ama inanıyorum lig başlayana kadar bu boşluğu kapatacağız. İyi bir takım kurduk. Hedefimizi belirledik. Taraftarlarımız bizlere inansın ve güvensin. Onların desteğiyle Karsspor büyük başarılara imza atacaktır" dedi.

 

Karsspor Teknik Direktörü Haluk Seçkin, çok takım ile çalıştığını fakat takımın başarısız olması için çalışan bu kadar insanı bir arada görmediğini ifade etti.

 

Teknik Patron Seçkin; "Karsspor'un gerçekten işi zor. Rakipleriyle mücadele etmesine gerek yok. Takımın başarısız olmasını isteyen, takıma zarar veren o kadar çok insan var ki, bunlarla mücadele etmek rakiplerimizden daha zor. Ama Kars'a zarar verdiklerinin farkında değiller bu insanlar. Bu insanların her şeyi bırakarak Karsspor'a sahip çıkmaları gerekiyor. "başka Kars yok! Başka Karsspor'da yok!" bunun için herkes elini taşın altına sokmalıdır. Bu takım ancak bu şekilde başarılı olur" diye konuştu.

 

Karsspor İzmit Kartepe'de 2 hazırlık maçı oynadı. İlk maçında Tepecikspor'u 1-0 mağlup eden Karsspor, ikinci maçında BUGSAŞ'a 2-0 mağlup oldu.

 

Hazırlık maçlarının ölçü olmadığına da dikkat çeken Teknik Direktör Haluk Seçkin, Karsspor'un 4'üncü hafta itibariyle tam hazır olacağını vurguladı. Karsspor İzmit Kartepe'de 25 Ağustos 2010 tarihine kadar kalacak. Daha sonra kente dönecek olan Yeşil Beyazlar hazırlıklarına Kars'ta devam edecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.