1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Kuveyt Türk Kars’a geliyor
Kuveyt Türk Kars’a geliyor

Kuveyt Türk Kars’a geliyor

Kuveyt Türk Bankası Genel Müdürü Ufuk Uyan, Kars’ta şube açmayı planladıklarını söyledi.

A+A-

Muhabirimize açıklamalarda bulunan Genel Müdür Ufuk Uyan, müşteri odaklı çözümler üreterek, müşterilere ihtiyaçları doğrultusunda yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti.

 

Uyan, "Yıl içerisinde yetişirse Kars'ta da yeni şube açmayı planlıyoruz. Doğu Anadolu'nun kılcal damarlarına nüfuz ederek onlarla birlikte kalkınmaya yardımcı olmayı planlıyoruz. Katılım bankacılığı, faizsiz bankacılık tamamen topladığı kaynakları reel sektöre aktaran bir sistem. Bir hazine kağıdı yok. Dolayısıyla biz üreticiyle birlikte istihdam üretmeye devam ediyoruz." dedi.

 

Özel sektör mantığı ile çalıştıklarını dile getiren Uyan, "Müşterilerimizin hep ihtiyaçlarını yerinde tespit ederek ona uygun ürünler geliştirme düşüncemiz var. Son yıllardaki atılımlarımız da müşteri ihtiyaçlarından çıkıyor. Müşteri altına yatırım yapmak istiyor. İlk altınla ilgili ürünleri oluşturan katılım bankasıyız. Altına, altın cinsinden kâr payı veriyoruz. Bu dünyada da Türkiye'de de ilktir. Altın katılım hesabımız var. Altın borsasına üyeyiz. Gram altınımız var. Vatandaşlarımız altın almak istiyorlarsa alabiliyor ve satmak istediklerinde de satabiliyorlar. Borsa altın yatırım fonumuz var. Bu şekilde ürünleri geliştiriyoruz." diye konuştu.

 

Kuveyt Türk Bankası Genel Müdürü Uyan, 2011 yılında 20 şube daha açmayı planladıklarını ifade ederek, "Şu anda 10 şube açtık. Bunun yanında 20 şube açma izni daha aldık. Bu yıl 30 şube açma hakkımız var, ama bunu yetiştiremeyebiliriz. Ancak önümüzdeki yıl minimum 20 şube daha açacağız. Bu da 400 personel demektir. İnşallah 400 kişiye iş imkânı daha sağlayacağız. Reel sektörle birlikte her birlikte büyüteceğiz." ifadelerini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.