1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. “Kim ki Belediyeden bir kuruş dahi çalmışsa O dünyanın en alçak, en namussuz insanıdır”
“Kim ki Belediyeden bir kuruş dahi çalmışsa O dünyanın en alçak, en namussuz insanıdır”

“Kim ki Belediyeden bir kuruş dahi çalmışsa O dünyanın en alçak, en namussuz insanıdır”

​​​​​​​Kars Eski belediye Başkanı ve DSP Adayı Naif Alibeyoğlu seçim sonrası değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Alibeyoğlu, “Kim ki Belediyeden bir kuruş dahi çalmışsa O dünyanın en alçak, en namussuz insanıdır” dedi.

Alibeyoğlu’nun açıklaması şöyle : “Seçim arifesinde bütün adayları açık oturuma davet etmeme rağmen birileri “işhanlarını sattı” diye aleyhte propaganda yaptı. Şunu söylemeliyim ki bütün hemşehrilerim benim diğer adaylarla ilgili birşey konuşmadığımı sadece genel bakışım ve projelerimi anlattığımı bilirler.

Öncelikle İşhanı, işhanı olmaktan çıkmış adeta mezbelelik yer haline gelmişti. Kira gelirleri masrafını karşılamıyordu. Sahiplensin diye içinde oturanlara sattık. Toki’den konut satın aldık. Dönüşüm projesi çerçevesinde tapuları dahi olmadığı halde hak sahiplerine bedava verdik. Sosyal belediyecilik bu değil mi.

Peki, Yaptırdığımız Otogar, Katotopark, Semt Pazarı, Beton Santrali, Kum Eleme Ocağı, Asfalt Şantiyesi, Halkekmek Fabrikası, Aynalı Köşk, Kent Konseyi, Belediye Hizmet binası, Karsspor Tesisleri, Toptancı Sebze Hali, 4 kafe, Hamamlar, Kadın Dayanışma Merkezi, Namık Kemal’in Evi, Sanat Merkezi, parklar, çocuk parkları, ağaçlandırma, estetik sokak lambaları, aldığımız 120 araç,1350 yol, bütün bulvarlar, şehir merkezinin tamamına doğal taş kaldırım, (şimdilerde Kazımpaşa’nın Fayton Pazarına kadar kısacık bölümünde var olan kaldırım sökülüp sözüm ona 10 buçuk Trilyona yaptırılmış) bütün mahallere su hattı, kanalizasyon, mezarlıklar, camiler, okulların tamamının, kurumların bahçesini yaptırmıştık. Daha burada sayamadığım yüzlerce hizmet... Hemşehrilerimizin su parası dahi veremediği, (Hazineden gelen para maaşlara bile yetmiyordu) bir dönemde, o sattı denilenlerle bu hizmetlerin onda biri bile yapılamazdı. Biz ulusal ve uluslararası kaynaklar bularak, proje üreterek bu hizmetleri yapıyorduk. Birilerinin ağzı var konuşuyor. Millet belediye hizmetleri açısından bedava yaşıyordu. Biz kendimizi çalıya çırpıya vuruyor hizmet getiriyor, sabahlara kadar çalışıyorduk. Festivalleri bile kaynak bulup yapıyorduk. Su parası dahi ödemez, “Belediyenin parasını festivale veriyor” diye ahkam kesenler bilmelidir ki bir festivale Belediyenin bir yıllık bütçesini verseniz dahi yapamazsınız.

Son olarak şunu diyorum; Kim ki belediyeden bir kuruş dahi çalmışsa o nun canından çıksın. O dünyanın en alçak, en namussuz insanıdır.

Yeni seçilen arkadaşlara sabır ve başarılar diliyorum.

Saygılarımla...”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.