1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kavgaya Karışmadık
Kavgaya Karışmadık

Kavgaya Karışmadık

Ülkü Ocakları Kars İl Teşkilatı, geçtiğimiz günlerde Halk Bankası mevkiinde meydana gelen öğrenci gruplarının kavgasıyla ilgili ikinci bir basın açıklaması yayınladı.

A+A-

Yayınlanan açıklamada, Ülkü Ocakları Kars İl Teşkilatı’nın olayla ilgili herhangi bir bağlantısının olmadığı vurgulandı.

 

Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Onur Ersançmış, böyle münferit bir olayda Ülkücü camianın isminin geçmesinin üzüntü verici olduğunu kaydetti.

 

Ersançmış, şunları söyledi:

 

“Geçtiğimiz Cuma günü gerçekleşen kavga olayı iki öğrenci grubu arasında yaşanmış ve Halk Bankası civarında meydana gelmiştir. Ne yazık ki bu olayla ilgili çeşitli yerel gazete ve bazı internet haber sitelerinde gerçeği yansıtmayan haberler yapılmıştır. Bu asılsız haberlerin sebebi ise bazı kurumların kendilerini sağlama alabilmek ve azgınlaşan öğrenci gruplarının varlıklarını gizlemek için basın mensuplarına bilinçli olarak yanlış bilgi vermeleridir. Üzüntü duyduğumuz asıl konu ise Ülkü Ocakları’ndan kavga eden öğrencinin çağrılması ve olayın bu şekilde başladığı yalanıdır. Bunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum ki; Ülkü Ocakları’ndan hiç kimse çağrılmamıştır ve çağrılamaz. Ülkü Ocakları’nın kız kavgası gibi basit ve yakışıksız meselelerle uğraşması mümkün değildir. Netice itibariyle Ülkü Ocakları’nın bu olayla hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Türkiye’yi karıştırmak isteyen ve etnik temelde bir iç savaş çıkarmayı amaçlayan karanlık güçler, Ülkü Ocakları’nı olaylara çekmeye ve kavganın tarafı yapmaya çalışmaktadırlar. Ama bizler bu ülkede yaşayan tüm insanların kardeşliğine inanmaktayız. Bin yıllık kardeşliğimizi bozdurmayız, bozmaya da kimsenin gücü yetmez.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.