1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kars'ta güzel şeyler oluyor
Karsta güzel şeyler oluyor

Kars'ta güzel şeyler oluyor

Ak Parti Kars Milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven, sağlık alanında Kars’ta önemli adımların atıldığı ve başarılı ameliyatların gerçekleştiğini vurguladılar.

A+A-

Gazetemize yazılı bir açıklama gönderen Milletvekilleri Karabayır ve Güven şunları belirttiler :

 

Kars Devlet Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz, başarılarının devamını diliyoruz.

 

Kars Devlet Hastanesi doktorları tarafından ameliyat edilen 60 yaşında ki bayan hasta Hücrüya ORMAN, 9 ay önce İstanbul’da Özel bir hastanede tedavisi yapılmış ve patoloji sonucunda  beyinde kötü huylu tümöre rastlanmış ve hastaya radyoterapi uygulanmış.

 

Devlet Hastanesi başhekimi İsmail YILDIZ'dan aldığımız bilgiye göre, Hücrüya  ORMAN rahatsızlığı sebebiyle, sıkıntıları artınca yeniden yapılan tetkikler sonucunda hastalığının nüksettiği anlaşılmış. İstanbul da ki özel hastanede “yapılabilecek bir şeyin olmadığı” söylenerek evine gönderilmiş. Bunun üzerine tekrar Kars Devlet Hastanesi Beyin Cerrahi servisinden Uzman Doktor Levent Fırat’a giderek durumunu anlatmış. Anestezi Uzmanlarıyla hemen hastanın durumunu değerlendiren Dr. Fırat  gerekli hazırlıkları yaparak hastayı ameliyata almış. Yaklaşık 2 saat süren ameliyat sonrasında hastanın beyninde bulunan tümör tamamen temizlenmiş.

 

Ameliyatla yeniden hayata döndürülen hasta sayesinde Kars’ta bir ilke imza atılmış oldu. Ve bu ameliyatın başarıyla yapılması da son derece memnuniyet vericidir. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

 

Kars İlimizde güzel şeyler olmaktadır.

 

Sağlık Bakanlığımızın desteği ve biz AK Parti Milletvekillerinin gayretleriyle, son dönemlerde Kars Devlet Hastanemizde ve diğer birimlerde de gelişen doktor kadrosu ve sağlık kadrosunun artışı ile birlikte, son teknik donanımlı cihazlarında artışı ile birlikte yeni servislerinde açılması başarıyı getirdi.  Ve bundan böyle daha başarılı çalışmaların devam edeceği inancındayız.

 

AK Parti Kars Milletvekilleri olarak, Kars Devlet Hastanesinin eski başhekimi Sayın Murat KAVAS’a, yeni Başhekimimiz İsmail YILDIZ’a, Hastane Müdürümüz Mehmet KAÇUŞ’a, Cerrahi Servisi doktoru Levent Fırat, Anestezi Uzmanı Hale Aksu ve Anestezi Uzmanı Doğu Geyik’e ve tüm hastane personeline teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Sevincimizi ve mutluluğumuzu değerli hemşerilerimizle paylaşır, selam ve saygılarımızı sunarız.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.