1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Karslılar Prof. Dr. Yunus Kılıç'tan oldukça ümitli
Karslılar Prof. Dr. Yunus Kılıç'tan oldukça ümitli

Karslılar Prof. Dr. Yunus Kılıç'tan oldukça ümitli

Kafkas Üniversitesi’nin kurucuları arasında yer alan,Kars’ın ve Kafkas Üniversitesi’nin gelişmesinde ve kalkınmasında önemli rol oynayan, Prof. Dr. Yunus Kılıç'ın 27. dönemde Kars’ı temsil edecek olması, Karslıları hem umutlandırıyor, hem de sevindiriyor.

A+A-

Gerek geçmiş dönem milletvekilliği ve gerekse Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı başdanışmanlığı dönemlerinde Kars’a önemli hizmetleri olan ve performansıyla ülke genelinde adından söz ettiren Prof. Dr. Yunus Kılıç’tan Kars halkı büyük hizmetler bekliyor.

Dürüstlüğü, dik duruşu ve hizmet sevdası ile Karslıların gönlünde taht kuran Prof. Dr. Yunus Kılıç’ın milletvekili seçildiği güne kadar Kars’ta yaşaması, Kars halkının iyi ve kötü gününde yanında bulunması, ailesinin, sevilip sayılması Prof. Dr. Yunus Kılıç’ı ayrı bir özel kılıyor.

Milletvekilliği döneminde, zamanının büyük bir bölümünü Kars’ta geçiren Kılıç, Kars’ın ve Karslı’nın her sorunuyla hem dem olması Karslı'nın Prof. Dr. Yunus Kılıç’a duyduğu saygı ve sevgiyi artırdı.

24 Haziran seçimlerinde Kars’ın gerek sosyal medyada ve gerekse sosyal hayat içerisinde fenomen milletvekili adayı haline gelen Prof. Dr. Yunus Kılıç’a, dünyanın her yerinde ki Karslılardan da tebrik mesajları yağıyor.

Ak Parti Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç, bu mesajlara da sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Ak Parti Kars Milletvekili Prof.Dr. Yunus Kılıç : “Saygıdeğer hemşerilerim, dostlarım sayın Cumhurbaşkanımıza, Bakanımıza ve bize göstermiş olduğunuz teveccühe minnettarım. Mevlam ülkemize, mağdur coğrafyalara, güzel şehrimiz Kars’a ve Karslılar’a karşı bizleri mahcup etmesin. Bu süreçte gerek seçim çalışmaları sırasında bizzat sahalarda, gerekse sosyal medya üzerinden yapmış olduğunuz destek ve teveccüh için sonsuz saygılar sunuyorum.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.