1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kars'ın yerlisi ve sevdalısı "AHMET RECEP TEKCAN"
Kars'ın yerlisi ve sevdalısı "AHMET RECEP TEKCAN"

Kars'ın yerlisi ve sevdalısı "AHMET RECEP TEKCAN"

​​​​​​​24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Seçimler öncesinde AK Parti’den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan Dr. Ahmet Recep Tekcan, Kars’ı ve Kars’ın sorunlarını çok iyi bildiğini belirtti.

A+A-

Kars’ı, ilçelerini, köylerini, mahallelerini çok iyi bildiğini ve Kars’a daha iyi verilebileceğine inandığını için AK Parti’den aday adayı olduğuna dikkat çeken Ahmet Recep Tekcan, “Kars’ta doğdum, yerlisiyim. Karslılarla birlikte yürüyorum.  Kars’tan hiçbir zaman kopmadım. Kars’a hizmet etmek istiyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Çıktığım bu yolda Rabbim'in izniyle en iyi hizmet vermek ve Karslı hemşehrilerime layık oldukları hizmetleri sunacağım. Allah utandırmasın” dedi.

Karslılara iş, aş ve eğitim konusunda yardım eden hayırsever Tekcan, "Teşkilatlardan gelen bir kardeşinizim, Sayın Başkanımız ve Partimiz tensip görürse bu göreve talibim. İnşallah hep beraber komutanımızla birlikte öncelikle Reisimizi 2. tura kalmadan fitneye fesada mahal vermeden Başkan yapacağız. Bu aynı zamanda bizim insanı, imani ve itikadi borcumuzda aynı zamanda , bu dava kutlu bir davadır, bu dava Türkiye Cumhuriyeti'nin milli şahlanışının davasıdır. Türkiye'den başka islamın bayrağını taşıyacak ülke yoktur. Bu islamın davasıdır, Türkün veya başka birisinin davası değil. İslam Aleminin şuan ki durumda tek Lideri Türkiyedir, Recep Tayyip Erdoğan'dır, bizlere düşen görevde , öncelikli hedefimizde Reisimizi de bu ülkenin başına yeniden Başkan yaptırmak. İnşallah yeni sistemimizde sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ilk başkan olarak göreceğiz. İl Başkanımız Adem Çalkın bizlere ne emrederse gece gündüz çalışacağız, dağ taş demeden çalışacağız. Gayret bizden muvaffakiyet Allah'tan. Bütün arkadaşlarımıza kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın." dedi.

AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Ahmet Recep Tekcan, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Tekcan, gönül verdiği Kars'ın sokaklarını karış karış geziyor, hemşehrileriyle bir araya gelerek fikir alış-verişinde bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.