1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Kars İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı İCRADAN Satılıyor!
Kars İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı İCRADAN Satılıyor!

Kars İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayı İCRADAN Satılıyor!

Karslı hayırsever İşadamı İsmail Aytemiz’in Kars’ta yaptırıp Kars Belediyesi’ne teslim ettiği kendi adını taşıyan Spor ve Sergi Sarayı’nın satış işlemleri başladı.

A+A-

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kars Belediye Eşbaşkanları Ayhan Bilgen ve Şevin Alaca, parti binasında basın toplantısı yaparak, gündemi değerlendirdi.

Bilgen, Karslı hayırsever İşadamı İsmail Aytemiz tarafından yaptırılan 5 bin izleyici kapasiteli İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayının icradan satışı için hazırlıkların başladığını söyleyerek, “Şehirde başka avukat kalmamış gibi, Kars Belediye Başkanlığında icra satışını takip eden avukatlar, seçimlerin iptal edilmesini de takip ediyorlar. Aynalı Köşkün satışını takip edenler şimdi Belediyeye ait Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne tahsis edilmiş İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayının icradan satışı ile ilgili hazırlık yapıyorlar. Bu şehirdeki belediyeye ait neredeyse tüm binalar şuanda hacizli ve hacizden satış işlemi söz konusu.” diye konuştu.

Bilgen, Kars’ta bir binanın daha icra yoluyla satılırsa bunun sorumluluğu ve vebalinin bu süreçte sessiz ve duyarsız kalanların olduğunu sözlerine ekledi.

Kars’ın kaybetmemesi için duyarlılıkla hareket ettiğini söyleyen Bilgen, “Bugünden itibaren biz belediyede olan biten ile ilgili hiçbir şeye müdahil olmayacağız. Biz bize gelen ihbarları, belgeleri, gönderilen mektupları dosyaladık. İster mazbata bize verilir görevimizin başına geçtiğimiz anda savcılığı ve müfettişleri göreve çağırırız. İsterlerse ayın 13’üne kadar yasal hakları var, istedikleri süreçleri deneyebilirler, nihayetinde bu kadar beklemişiz 13’üne kadar da bekleriz. Bu arada geçen sürede; sahte geriye dönük atılmış imzalar, mahsuplaşmalar, temlikler, hukuk dışı işler, hele bir tane haciz işlemi ve satış gerçekleşirse bunun hesabını bu sürece seyirci kalan, göz yuman herkesten sorarız.” dedi.

5911.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.